Rashford a Premier League hónap játékosa

A Manchester United támadóját, Marcus Rashfordot választották 2023. januárjában a Premier League hónap játékosának.


A bajnokságban januárban négyszer pályára lépő United hét pontot szerzett a lehetséges 12-ből, beleértve a Manchester City elleni drámai győzelmet az Old Traffordon.

 

Rashford szerezte a győztes gólt a derbin, valamint gólt szerzett a Bournemouth elleni 3-0-s győzelem és az Arsenal elleni 3-2-es vereség alkalmával is. Marcus a Crystal Palace elleni 1-1-es mérkőzésen is játszott.

 

A szezonban eddig 18 találatnál jár 31 mérkőzésen, ebből kilenc gólt a bajnokságban szerzett.

 

A Bournemouth ellen Luke Shaw Bruno Fernandesnek adott lenyűgöző passzát követően Rashford sprintelt, hogy megszerezze első gólját 2023-ban, és Fernandes ügyesen tálalt labdáját az üres kapuba pofozta.

 

Ezt követően a City elleni győztes gólja következett, Alejandro Garnacho remek passza őrizetlenül találta Marcust, aki az Old Trafford őrjöngő közönsége előtt nem hibázott.

 

A hónap utolsó bajnoki mérkőzésén egy gyönyörű szóló végén lőtt gólt az Arsenal kapusa, Aaron Ramsdale mellett, így Erik ten Hag csapata került előnybe, de az Ágyúsok Eddie Nketiah révén megszerezték a késői győztes találatot.

 

 

Ebben a szezonban ez a második alkalom, hogy támadónk átvette a Premier League hónap játékosa díjat, miután szeptemberben már elnyerte azt.

 

Gratulálunk, Marcus!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!