Mikor térhet vissza Dalot?

A Manchester United védője, Diogo Dalot a meccsnapi keretbe való visszatérés határán áll a holnapi, Crystal Palace elleni bajnokit megelőzően.


A portugál válogatott játékos ezen a héten is folytatta a csapattársakkal közös edzéseket Carringtonban és készen áll a visszatérésre, amikor a Sasokat fogadják majd hazai pályán azt követően, hogy januárban 1-1-es döntetlenre végeztek a Selhurst Parkban.

 

Erik ten Hag a klubmédiának arról beszélt, hogy ő tervez a jobb oldali bekk bevethetőségével, amennyiben a pénteki edzést sértetlenül ússza meg.

 

"Szerintem Diogo elég jól teljesít" - kezdte a holland menedzser.

 

"Az elmúlt néhány napban már újra a csapattársakkal együtt készülhetett és ha a mai gyakorlás is jól sikerül, akkor holnap [szombaton] a meccsnapi keretbe is visszatérhet."

 

 

Amikor a fővárosiak látogatására készülő keretével kapcsolatos friss információkról kérdezték, így folytatta:

"Marcel Sabitzer. Leigazoltuk. Szerintem ő játékra készen áll, szóval holnap ő is ott lesz a keretben."

 

Dalot a katari világbajnokságon szedett össze egy sérült, amelyet követően a Charlton Athletic elleni győztes Ligakupa negyedönttőn is le kellett cserélni, helyére pedig a 34. percben Aaron Wan-Bissakat cserélték be.

 

Wan-Bissaka azóta remekül teljesít és házon belül még a január hónap legjobb játékosa díjra is jelölték, amelyet végül Marcus Rashford nyert el.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!