Izaguirre szerint a United érdeklõdik iránta

A védõ elmondta, jövõ hónapban újabb tárgyalások lesznek.


A Celtic védõje, Emilio Izaguirre azt állítja, Sir Alex Ferguson felvette a kapcsolatot a skót csapattal a játékos leigazolása miatt.

A hondurasi játékos tavaly nyáron költözött Skóciába, elsõ idénye olyan jóra sikerült, hogy az év játékosa címet is elnyerte.

Az utóbbi idõben olyan híreket lehetett hallani, hogy a Vörös Ördögök õsi riválisa, a Liverpool szeretné megszerezni a játékjogát, azonban most azt nyilatkozta, a Manchester United januárban ajánlatot tett érte, mielõtt Patrice Evrával meghosszabbították szerzõdésüket és állítja, következõ hónapban tárgyalásokat folytatnak a Celtic-kel.

"Tudom, hogy a Manchester United és a Celtic megegyeztek egy júliusi találkozóról" - mondta Izaguirre Hondurasban.

"Azt is 100%-osan meg tudom erõsíteni, hogy a Manchester United nyomon követte teljesítményemet és januárban érdeklõdtek irántam."

"Közvetlenül Alex Ferguson figyelt, aki a Celtic igazgatójával felvette a kapcsolatot."

"Azt hiszem akkoriban még nem zárták le Patrice Evrával való tárgyalásaikat. Ahogy tudom, a Celtic nem akart eladni engem és a bajnokságra akartunk koncentrálni."

 


"Amikor a Celtic leigazolt, jobban preferáltam, hogy csendben maradjak, mert az ügynököm feladata volt elintézni mindent."

"Ha lehetõségem van, hogy menjek, tárt karokkal tenném. Ha így alakulna, nagyon hálás lennék Istennek és élnék a lehetõséggel."

A Celtic menedzsere, Neil Lennon eközben ragaszkodik ahhoz, semmilyen megkeresés nem volt sem Izaguirrét, sem pedig az izraeli középpályás, Beram Kayalt illetõen.

"A legjobb játékosokról mindig lesznek pletykák, ezt meg lehet érteni" - mondta Lennon a Daily Recordnak.

Sem Beram, sem Emilio iránt nem történt érdeklõdés. Minden játékosnak megvan az ára, de a legjobbakat nem vagyok hajlandó eladni, Emilio pedig biztosan ebbe a kategóriába tartozik.
 


sky

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!