Korai csapathírek a Leeds meccs előtt

A Manchester United szerdán a Leeds Uniteddel találkozik a két egymást követő Premier League összecsapás első felvonásán.


A Vörös Ördögök a Crystal Palace elleni hétvégi győzelemmel nyolc pontra zárkóztak az Arsenal és háromra a Manchester City mögé és még tovább léphetnek a yorkshire-iek elleni esetleges győzelemmel, akik hétfőn megváltak Jesse Marsch menedzsertől.

 

Az új időpontra szervezett meccs lesz az első, amelyet Casemiro kihagy, amennyiben a szombati piros lapért járó hárommeccses eltiltása hivatalossá válik.

 

Ha a skót válogatott Scott McTominay is csatlakozik Christian Eriksenhez és Donny van de Beekhez és nem lesz alkalmas a játékra, szűkülnek Erik ten Hag lehetőségei a középpályás posztra.

 

 

Marcel Sabitzer azonban az Sasok elleni 2-1-re megnyert meccsen élénken szállt be a játékba cserekén, így előfordulhat, hogy szerdán kezd. A Bayern Münchentől kölcsöben szereplő játékos egykori edzője ellen lépett volna pályára, mivel Marsch kezei alatt játszott néhány mérkőzést az RB Leipzignél, mielőtt a középpályás Bundesligába igazolt volna.

 

Az amerikait azonban menesztették az Elland Roadon ez előtt a két fontos mérkőzés előtt.

 

Anthony Martial sérülés miatt hiányzott a Palace elleni meccsről, de Diogo Dalot már visszatért a kispadra, Jadon Sancho pedig csereként szintén nem kapott szerepet.

 

Jack Butland ismét játszhat, habár továbbra is kölcsönvétele utáni első fellépésére vár.

 

 

Leeds csapathírek

A csatár Rodrigo több hetet kihagyott, miután megsérült az Accrington Stanley elleni FA-kupa mérkőzésen, de Patrick Bamford ismét alkalmas a pótlására.

 

Robin Koch visszatér, miután eltiltás miatt kihagyta a Nottingham Forest ellen elszenvedett 1-0-s vereséget, helyét Liam Cooper vette át, meglepetésre Brenden Aaronson pedig csak a kispadon kapott helyet a The City Ground-on annak ellenére, hogy vakbélgyulladása már a múlté.

 

Stuart Dallas, Adam Forshaw, Archie Gray és Sonny Perkins mind hiányoznak.

 

Ten Hag, a Vörös Ördögök menedzsere még ma sajtótájékoztatót tart, többek közt a klub média részére is.

 

Természetesen ezt a United App-on és a ManUtd.com-on 13:30-tól közöljük.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leeds

Premier League, 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!