Csapathírek a Barca meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag pozitív hírekkel szolgált Anony, Anthony Martial és Scott McTominay állapotát illetően.


Miután az előbb említett 3 játékos nem utazott el Barcelonába az Európa-liga csütörtöki rájátszásának első fordulójára, a holland menedzsert róluk is kérdezték a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

 

A velük kapcsolatos kérdések leginkább arra irányultak, hogy bevethetők lesznek-e majd a február végén megrendezésre kerülő Ligakupa fináléban a Newcastle ellen, amely a két Barcelona elleni összecsapást követi, ezeket pedig közben egy Leicester elleni bajnoki színesíti.

 

"Jól néznek ki" - válaszolta Ten Hag a Camp Nou-ban tartott sajtótájékoztatón. "Azt gondolom, hogy jó úton járnak a visszatéréshez és hamarosan visszatérnek a csapatos edzésekhez az egyéni munka végeztével."

 

"A hét végén Scott talán már elkezdhet a többiekkel edzeni, a hétvége után pedig talán már Antony is csatlakozhat, de majd meglátjuk."

 

"Amit most látunk, hogy haladnak előre."

 

 

A United kénytelen lesz nélkülözni a csütörtöki találkozón Marcel Sabitzert és Lisandro Martinezt, akik eltiltásukat fogják tölteni. A sajtótájékoztatón Erikhez Luke Shaw is csatlakozott és meg is kérdezték tőle, hogy tervezi-e azt, hogy Licha távollétében ismét a védelem tengelyében szerepelteti majd az angol védőt.

 

"Azt hiszem, hogy sok lehetőségünk van csapaton belül megoldani a pótlását és persze, használhatjuk Luke-ot szélső, de akár belső védőként is" - mondta a menedzser. "Láttuk a hétvégén is, hogy mindkettőt csinálta és mindkét helyen jól teljesített. A védelem közepén vannak más lehetőségek is és ők is jól teljesítenek. Kiválasztjuk majd, hogy melyik játékos fog ott szerepelni."

 

A hosszabb távon sérült Christian Eriksen és Donny van de Beek nem lesznek bevehetők ezeken a találkozókon sem.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!