Hivatalos: Harrisont nevezték ki futballműveleti igazgatónak

David Harrisont nevezték ki a Manchester United futballműveleti igazgatójának, hogy a klub futballtevékenységének minden operaív vonatkozását vezesse.


Harrison az Evertontól érkezik, ahol ugyan ezt a szerepkört töltötte be, közvetlenül John Murtough Sportigazgatónak fog elszámolással tartozni, székhelye pedig a csapat carringtoni edzőközpontjában lesz, feladata pedig az, hogy a csapatnál zajló futballműveletek a lehető legzökkenőmentesebben és leghatékonyabban működjenek.

 

Ez magába foglalja a férfi és női csapatokat, mint kulcsfontosságú területeket, az ehhez tartozó adminisztrációt, utazásokat és a játékosok támogatását. A klub tikári feladatait továbbra is Rebecca Britain látja majd el, de ezentúl Davidnak kell jelentenie.

 

John Murtough elmondta:

"David a futball egyik legtehetségesebb és legelismertebb szereplőjeként ismert és nagy örömünkre szolgál, hogy csatlakozik a Manchester Unitedhez. Nagy tapasztalatot és tudást fog hozni a klubhoz ebben a fontos szerepkörben és további támogatást ad a labdarúgócsapataink köré épülő támogató infrastruktúrához, hogy a személyzetnek és a játékosoknak a lehető legnagyobb esélyt teremtsük meg a sikerek elérésére."

 

 

David Harrison így nyilatkozott:

"Izgatott vagyok a szerepköröm miatt és örülök, hogy a Manchester United megkeresett. Mindig velem marad az Evertonnál töltött 27 év emléke és mindenkinek a legjobbakat kívánom a jövőben. Mostantól arra koncentrálok, hogy segítsek a Manchester Unitednél megteremteni a lehető legjobb működési környezetet a pályán elérhető sikerekhez."

 

David manchesteri kötődésű és az Old Trafford jegyirodájában kezdte pályafutását mielőtt 1995-ben az Evertonhoz csatlakozott, ahol szépen fentebb jutott a ranglétrán. Február végén fog távozni jelenlegi munkaadójától és márciusban már Carringtonban ténykedik. David Alan Dawson utódja lesz, aki 11 év után távozik a rekordbajnoktól, hogy új kihívást keressen.

 

John Murtough azt mondta:

"A Manchester Unitednél mindenki szeretné megköszönni Allannak a klubért végzett munkáját és sok sikert kívánunk neki pályafutása további részéhez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!