Ten Hag üzent a szurkolóknak

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag "hadba hívó" üzenetet küldött a szurkolóknak a csütörtöki, Barcelona elleni Európa-liga összecsapás előtt.


A United keményen megharcolt a Leicester 3-0-s legyőzéséért a bajnokság 24. fordulójában vasárnap. Marcus Rashford 2 gólt lőtt, majd a cserepadról beálló Jadon Sancho is betalált egy nagyszerű összjátékot követően.

 

Mielőtt elhagyta a pályát, az alagút felé tartva a holland menedzser néhány kézmozdulattal jelzett a "Vörös Hadseregnek" és látható volt, ahogy valamit kiált nekik, a mérkőzést követő sajtótájékoztatón pedig meg is kérdezték Eriket, hogy mi mondott a szurkolóknak.

 

"Azt mondtam: Gyertek el csütörtökön, mert az egy nagy meccs lesz és meggyőződésem, hogy ha ott lesztek, akkor együtt le tudjuk győzni a Barcelonát."

 

"Köszönöm a szurkolóknak, hogy bíznak bennem. Elkötelezettnek érzem magam a klub iránt és szeretek itt lenni. Mindent megteszek, hogy a lehető legjobban teljesítsek és, hogy át tudjuk lépni a határokat."

 

 

A United Rókák elleni góljai nagyon szép ellentámadásokból születtek, az elsőnél pedig mindenképp meg kell említeni Bruno Fernandes közreműködését.

 

Rashford második találatához Fred asszisztja járult hozzá és, bár beintették a lest, a VAR végül felülbírálta a játékvezetőt és érvényesnek minősítette a gólt.

 

Sancho góljánál ismét Fernandes nevét kell megemlíteni, aki nagyszerű passzjátékkal és centerezéssel törte fel a Leicester védelmét, ezzel pedig lehetővé tette, hogy a United lezárja a találkozót.

 

Arra a kérdésre, hogy játékosai élvezik-e a stílusát Ten Hag örömmel mondta, hogy szerinte teljes mértékben és reméli, hogy a katalánok elleni összecsapáson is érvényesülni fog csapata akarata.

 

"Remélem azok. Remélem élvezik, mert én nagyon. Élveztem, mert látom a végterméket, ami nem más mint a végeredmény. Munkát kell belefektetni. Bizonyos helyzetekben szenvedni kell és feláldozni, mert sokszor nehéz a megfelelő pozícióba kerülni, különösen olyan jó csapatok ellen, mint a Leicester és még inkább a Barcelona ellen."

 

"Nekik mégtöbb zseniális játékosuk van, de láthatjuk, hogy mi a végtermék, ha jól végezzük a dolgunkat és, hogy a presszing a legjobb módja annak, hogy helyzeteket dolgozzunk ki."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Európa-liga rájátszás, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!