Bruno üzenete a szurkolóknak

Bruno Fernandes megígérte, hogy meghálálja azt a rendíthetetlen támogatást, amit a Manchester United szurkolóitól kap három évvel ezelőtti érkezése óta.


Nem sokkal érkezése után a szurkolók dalt írtak a varázslatos portugál tiszteletére és már kétszer elnyerte a Sir Matt Busby Év Játékosa díjat.

 

Vélhetően kapitányként vezetheti a csapatot a héten a két várva várt mérkőzésen – csütörtökön a Barcelona ellen az Európa-ligában, valamint a Ligakupa vasárnapi döntőjében a Newcastle Uniteddel szemben a Wembleyben.

 

Nyolcasunk fantasztikus formában van az utóbbi időben, két gólpasszt adott a Leicester City elleni 3-0-ra megnyert találkozón és nyilvánvaló, hogy értékeli az Old Trafford közönségének folyamatos támogatását.

 

A Ligakupa döntő hivatalos kiadványának adott interjújában felvázolta a United szurkolóihoz fűződő kapcsolatát és megígérte, hogy ez soha nem szűnik meg.

 

 

"Csodálatos érzés, hogy ilyen kapcsolatunk van a rajongókkal” – mondta. "A klubban eltöltött két nap után már volt egy dalom, amitől nagyon különlegesnek éreztem magam. Ettől úgy érzed, hogy ez az a hely, ahol lenned kell és nagyszerű érzés volt azonnal ilyen viszonyba kerülni a szurkolókkal."

 

"Mindig is éreztem a támogatásukat, még a nehéz pillanatokban is, amikor a csapat nem azt az eredményt érte el, amit szeretett volna, vagy amikor nem teljesítettem a legmagasabb szinten."

 

"Tudom, hogy továbbra is támogatnak, így a tőlem telhető legjobb módon kell meghálálnom ezt nekik, vagyis kiválóan kell játszanom."

 

Fernandes szerényen elmagyarázta, szerinte miért volt mindig is olyan népszerű, mióta a Sportingtól hozzánk igazolt és hatékonyan alkalmazkodott az angliai futballhoz.


"Mindig is keményen dolgozó játékosnak tartottam magam" – tette hozzá. "Semmi több, de a szurkolók ezt értékelik. Azt hiszem, értékelik a szenvedélyt, amit mutatok, ahogyan játszom és azt az erőfeszítést, amit a klubért teszek."


"Kezdetben valószínűleg a gólok és gólpasszok miatt a szurkolók tekintete rám vetült, de azóta természetesen volt amikor több, volt amikor kevesebbet gólt szereztem, de ettől függetlenül is támogattak. Nagyon örülök ennek."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!