Crystal Palace U21 - Manchester United U21 0-0

A Manchester United U21-es csapata csupán 0-0-s döntetlenre volt képes a Crystal Palace fiataljai ellen a Premier League 2 aktuális fordulójában a hétfő délutáni találkozóján.


Annak ellenére, hogy a Vörös Ördögök a meccs nagy részében domináltak, nem tudtak áttörést elérni, a második félidőben Kobbie Mainoo is csak kapufáig jutott. 

 

Zidane Iqbal és Noam Emeran büntető gyanús eseteinél Steven Parkinson játékvezető nem ítélt a javukra, de még ígyis a mérkőzés vége felé is nagy nyomást gyakorolt a csapat.

 

A házigazdák is rengeteg veszélyes akciót dolgoztak ki a 90 perc során, Ademola Ola-Adebomi jobb lábas lövése például a kapufát is eltalálta.

 

Ola-Adebomi a jobb szélen kapta a labdát, majd a védelem felé indult, végül Bjorn Hardley meghiúsította a támadást.

 

Brandon Williams és Noam Emeran a mérkőzés 25. percében ügyesen játszott össze a bal oldalon, ekkor már a Vörös Ördögök lendületben voltak, de a házigazdák így is megoldották a helyzetet.

 

Nem sokkal később Mateo Meija szerint szabálytalankodtak ellene a tizenhatoson belül, miután a Palace védője, Omotayo Adaramola úgy tűnt, hogy megfogta a csatár mezét. Parkinson játékvezető szerint azonban nem történt semmi. 

 

Tom Huddlestone szabadrúgását Owen Goodman védeni tudta, de a Palace kapusa még ezután is a mérkőzés végéig stresszes pillanatokat élhetett át.

 

A félidő utolsó 10 percében Omari Forson szedte fel Goodman eltévedt passzát, majdnem meg is szereztük a vezetést. Forson végül elkapkodta a lehetőséget, Iqbal elhúzott mellette, de a lövése mellé szállt.

 

A Vörös Ördögök kezdtek felpörögni, Charlie Wellens szabadrúgása a második játékrész elején egy kicsit tévesztette el a kaput.

 

Ola-Adebomi  ismét veszélyes volt, szépen alakított ki magának helyzetet, jobb lábas próbálkozása azonban a kapufáról vágódott vissza. Mainoo is lemásolta a korábbi akciót és szintén szétrúgta az ellenfél kapufáját.

 

Mainoo, aki a hétvégén a Leicester City elleni Premier League-debütálásakor a kispadról szállt be, nagy kedvvel játszott. A tinédzser három Palace-játékos mellett is elhúzott, mielőtt 20 perccel a mérkőzés vége előtt egy nagy lövést eresztett volna meg. Megverte Goodmant, de a találat szűken mellé szállt.

 

Jack Wells-Morrison ezután hatalmas lehetőséghez jutott és a Sasok majdnem meg is szerezték a vezetést, Wellens azonban időben visszaért, hogy megakadályozza a biztosnak tűnő találatot.

 

Emeran remek szöglete ismét a korábban már veszélyes Mainoo felé tekeredett, alig néhány perccel mérkőzés vége előtt, de fejese fölé szállt a fiatal Vörös Ördögnek.

 

Így maradt a végén egy nehezen megszerzett pont a United számára, legközelebb pedig az U21-es csapatunk péntek este a Wolves ellen tér vissza a Premier League 2-ben este 20:00-kor szintén idegen környezetben.

 

Összefoglaló: 

United: Vitek; Williams (c), Hardley (Aljofree, 46), Huddlestone, Wellens; Iqbal, Mainoo; Meija, Forson (Hansen-Aaroen, 46), Emeran; Hugill.

Nem használt cserék: Mee, Jurado, Murray.

Lapok: Hardley, Wellens, Iqbal.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!