Fernandes: Az Old Trafford vibrált

Bruno Fernandes nagyon élvezte az Old Trafford hangulatát, hiszen a Manchester United 2-1-re legyőzte a Barcelonát és bejutott az Európa-liga nyolcaddöntőjébe.


A portugál középpályás úgy gondolja, hogy valami különleges van kialakulóban a csapat és a szurkolók között és nagyon örült az összesítésben 4-3-as sikernek.

 

"A legnehezebb pillanatban is velünk voltak" - mondta a BT Sportnak a lefújás követően. "Ebben a szezonban eddig nagyon jól teljesítettünk, mert mindig mögöttünk álltak és egyre jobban érezhető a szoros kötelék."

 

"Van valami különleges köztünk, mer látják, hogy mindent megteszünk, hogy mérkőzéseket nyerjünk nekik. Az Old Trafford vibrál és ezért jönnek a nagyszerű eredmények és nagyszerű fordításokat érünk el, ha kell. Erről szól ez a klub."

 

Fernandeshez Fred is csatlakozott a mérkőzést követő interjúban és az egyenlítő gólt szerző brazil is megénekelte a szurkolókat.

 

 

"Nagyon jó hallani, ahogy a szurkolók a nevem skandálják" - mondta. "Jó mérkőzést játszottunk és vasárnap a Newcastle elleni döntőben folytatnunk kell. Mos pihenünk kicsit és a fináléra helyezzük a hangsúlyt."

 

A Vörös Ördögök két különböző félidőt játszottak, mer az első játékrészben még Robert Lewandowski góljával a Barca állt továbbjutásra. Fred, aki két perccel a második félidő megkezdése után egalizált elárulta, hogy mi miatt változott meg a mérkőzés képe a 2. 45 percben.

 

"Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy tudunk, de a szünet után sokkal jobbak voltunk" - magyarázta. "Jól kezdtünk és korán gólt szereztünk. Nagyon jó megbeszélést folytattunk a félidei szünetben a menedzserrel és remekül játszottunk a második félidőben."

 

A nyolcaddöntő párosításának sorsolására ma 12:00-kor kerül sor.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!