Shaw: Nem hagyhatjuk, hogy elurakoldjon rajtunk a pillanat heve

Luke Shaw kihangsúlyozta annak fontosságát, hogy a Vörös Ördögöknek csak a játékra szabad koncentrálniuk, nem pedig az alkalom nagyságára, amikor vasárnap Ligakupa döntőt játszanak majd a Wembley-ben.


A United magyar idő szerint 17:30-tól a Newcastle Uniteddel mérkőzik meg az ikonikus stadionban, amely azzal kecsegtet, hogy 2017 után első trófeájukat hozhassák Manchesterbe.

 

De egy ilyen összecsapással kapcsolatos elvárások ellenére - amely az 1999-es, 2-0-s manchesteri sikerrel zárult FA-kupa döntő óta az első alkalom, hogy a két csapat kupafináléban találkozik - Shaw szerint fontos, hogy csapattársaival ne uralkodjon el rajtuk a pillanat heve.

 

"Mi mindannyian játszottunk már nagy mérkőzéseket. Szerintem rendelkezünk a szükséges tapasztalattal és természetesen nem hagyhatjuk elragadtatni magunkat" - kezdte a klubmédiának adott interjúját.

 

"Mint mondtam, csak és kizárólag a mérkőzésre és arra szabad koncentrálnunk, amiket jól csinálunk. Ezeket pedig meg is kell mutatnunk, de csak a játékra szabad figyelnünk."

 

"Tudjuk, hogy a Newcastle-től mire számíthatunk és ez az alkalom lenyűgöző lesz, de ha egyszer kint leszünk a pályán és elindul a mérkőzés, akkor mindent el kell felejtenünk és csak a játékunkra szabad figyelnünk."

 

 

Shaw számos tapasztalatot gyűjtött az ehhez hasonló fontosságú mérkőzésekről, ugyanis a United és Anglia színeiben is játszott már nagy sorozatok döntőjében.

 

A jó formának örvendő bal oldali védő elmondása szerint nagyon várja a Newcastle elleni összecsapást és kijelentette, ő és csapattársai is "mindent megtesznek" majd azért, hogy pozitív eredménnyel távozhassanak.

 

"Szükségünk lesz a hitünkre. Hinnünk kell abban, hogy megnyerhetjük a mérkőzést" - tette hozzá.

 

"Önbizalommal telve kell pályára lépnünk és azt gondolom, hogy nem kell túlzottan sok szót fecsérelnem, mert mindenki tudja, hogy mennyire fontos alkalom, mérkőzés lesz ez."

 

"Mindent ki kell tennünk a pályára ahhoz, hogy nyerhessünk, mert már nagyon régen tudtunk döntőt nyerni. Számomra, a játékostársaimnak és a klubnak ez jelent mindent."

 

"A lehető legtöbbet fogjuk tenni azért, hogy a győzelem létrejöttét biztosítsuk." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Ligakupa, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!