Martinez: Még nem végeztük el a feladatunkat

Lisandro Martinez, a Manchester United védője kitart amellett, hogy nem tekinthetik még befejezettnek feladatukat a vasárnapi Ligakupa döntő előtt.


A Vörös Ördögök holnap a Newcastle csapatával találkoznak a Wembley-ben, hogy megszerezzék szezonbeli első trófeájukat. A győzelemért járó trófea egyben Ten Hag első trófeája lenne, ahogy Martineznek is mióta Manchesterbe érkezett korábbi menedzserét követve.

 

Az argentin védő egyrészt arról beszélt, hogy eltökélt szándéka, hogy trófeát szerezzen a Manchester Uniteddel, másrészt, hogy ez a csapatban mindenkinek a vágya és az esetleges sikert egyfajta jutalomként élnék meg az elmúlt hónapok fejlődéssel teli kemény munkáját követően.

 

"Sokat jelent a döntőbe jutás" - mondta Martinez a klubmédiának a Newcastle elleni finálét megelőzően. "Ez az első kupadöntőm a Uniteddel és még nem végeztük el a feladatunkat, viszont felkészültünk és készen állunk a meccsre, a harcra és fantasztikus lenne a magasba emelni végül a trófeát."

 

A holnapi lesz a United első kupadöntője a 2020621-es szezon óta és az első hazai finálé a 2018-as FA-kupa sorozat óta. Martinez elmondta, hogy nem volt kétsége afelől, hogy sikerül majd finálékba jutnia a csapattal és látszik rajta, hogy nagyon gyorsan felvette a megfelelő gondolkodásmódot.

 

"Ezért dolgozunk olyan keményen és igyekszünk. Tudod, hogy ha megfelelően végzed a dolgod, akkor jönnek a döntők is. Csodálatos itt a hangulat, mindenki pozitív, a motiváció is bőven megvan bennünk. Éhesek vagyunk a sikerre, nyerni akarunk és ez a teljes csapatra igaz."

 

 

Az újdonsült világbajnoknak bár ez lesz az első kupadöntője a Wembley-ben, a helyszín ismerős neki, hiszen tagja volt annak a sikeres argentin csapatnak, amely tavaly az olaszok ellen diadalmasodott a londoni stadionban.

 

A szurkolók kedvence nagyon átérzi a döntő fontosságát és reméli, hogy sikerül egy emlékezetes napot összehozni a Vörös Ördögök szurkolóinak.

 

"Voltam már ott és jól ismerem a stadiont. Csodálatos és jó energiákat áraszt, a többi rajunk múlik. Erre és minden részletre felkészülünk."

 

"A motivációnk nagyon magas, tudod? Ez a klub megköveteli, hogy trófeákat nyerj, ezért a minimum az, hogy minden döntőt megnyerünk, ahová bejutunk."

 

"Nagyon várjuk. Ahogy mondtam, minden meccs fontos és szükségünk van továbbra is a szurkolóink támogatására is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Ligakupa, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!