Antony: Visszatesszük a Unitedet oda, ahová való

Erik ten Hag első szezonjában a Manchester United máris a trófeák küszöbén áll.


A Vörös Ördögök vasárnap Londonba utaznak, hogy a Ligakupa döntőjében a Newcastle ellen lépjenek pályára.

 

Az egyik játékos - aki reméli, hogy a nap folyamán hatással lesz a csapatra - a nyáron szerződtetett Antony, aki azt mondja, eltökélt szándéka, hogy a Unitedet "visszavezesse oda, ahová tartozik".

 

"Amikor idejöttem, azt mondtam, hogy a Manchester United egy hatalmas klub és mi visszatesszük oda, ahová való - trófeákért harcolni és trófeákat nyerni" - mondta a klubmédiának a döntő előtt.

 

"Tudjuk, hogy nehéz feladat lesz, de tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora klub vagyunk és mennyire jók vagyunk.”

 

"Egy álom válna valóra az első szezonomban, ha trófeát tudnánk nyerni. Remélem, hogy sikerül és még több dicsőségben lesz részünk."

 

A vasárnapi lesz az első alkalom, hogy a Vörös Ördögök a Wembleyben játszanak a 2018-as FA-kupa döntő óta, amelyet szűken, 1-0-ra veszítettünk el a Chelsea ellen.

 

 

A történelemmel átitatott stadionban Antony arra számít, hogy ez egy "különleges" alkalom lesz.

 

"Nagyon izgatott vagyok” - mondta. "Otthon beszélgettem erről a haverjaimmal, ez lesz az első alkalom, hogy ott leszek. Hatalmas nap lesz számomra, alig várom, hogy elérkezzen.”

 

"Az első döntőd az első szezonodban mindig különleges."

 

A Newcastle elleni összecsapás előtt brazil szélsőnk szeretné, ha a szurkolók tudnák, milyen nagyra értékeli lankadatlan támogatásukat.

 

 

"Szeretném, hogy továbbra is támogassanak minket és higgyenek bennünk. Nyilvánvaló, hogy a szurkolóink minden meccsen 100%-ot beleadnak, mindig mögöttünk állnak.

 

"Továbbra is ezt kell tenniük, mert nagyon fontos számunkra, hogy az energiájukból táplálkozzunk és mögöttünk álljanak. Amikor a pályán vagyunk úgy érezzük, hogy van egy plusz fokozatunk, ezért szeretnénk, ha továbbra is hinnének bennünk, mert mindig értük küzdünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!