De Gea megerõsítette a United ajánlatát

David De Gea megerõsítette, hogy egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen, miután már csak a két fél közötti egyezség részleteiben kell megegyezniük.


Tegnap bombaként robbant a hír, hogy a 20 éves kapus Angliában járt, ahol a carringtoni edzõközpont közelében orvosi vizsgálaton vett részt.

 

Az Atletico Madrid játékosának körülbelül 18 millió font értékû átigazolása már régóta a levegõben lóg, ám De Gea mindaddig nem foglalkozott a Manchester United kérlelõ szavaival, amíg a dániai U-21-es Európa-bajnokság be nem fejezõdött, ahol nem mellesleg a spanyol válogatottal aranyérmes lett.

 

 

A szombati döntõt követõen egy kis szusszanás következett számára, ám az elkövetkezendõ napokban már semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy aláírja szerzõdését az Old Traffordon, amely valószínûleg valósággá is válhat, miután villámgyorsasággal folynak az események ügyében.

 

Miután átesett az orvosi vizsgálaton, a kapusok között sokak által a világ jövendõbeli egyik legjobbjának tartott De Gea Twitter-oldalán felfedte, hogy a Vörös Ördögök stadionlátogatásra hívták az Old Traffordra, hogy azt követõen egyeztessenek vele a személyes részletekrõl.

 

"Meghívott a Man Utd, hogy a családommal nézzek körül a klubnál és a városban, és beszéljük át az ajánlatuk részleteit" - írta Twitter-fiókján keresztül.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!