Rashford: Ez hatalmas érzés

A Manchester United támadója, Marcus Rashford reméli, hogy a Newcastle United elleni Ligakupa győzelem után a Vörös Ördögök még több trófeát emelhetnek a magasba.


A kiváló formában lévő csatár a második gólban is részt vállalt a Wembleyben, közelről leadott lövése a Newcastle védőjének, Sven Botmannak a lábáról pattant a kapuba.

 

Rashford a világbajnokságról való visszatérése óta 19 mérkőzésen 16 gólt jegyzett, ebben a szezonban pedig már 24-szer talált be a United színeiben minden sorozatot figyelembe véve - a Leicester City elleni legutóbbi duplájával ez lett karrierje eddigi leggólerősebb szezonja.

 

A döntő után a Sky Sportsnak nyilatkozva Rashford elmondta reméli, hogy a United első trófeája Erik ten Hag alatt inspirálni fogja őket a továbbiak megszerzésére.

 

"Óriási dolog számunkra, hogy ilyen típusú mérkőzéseknek lehetünk részesei, ez az, ami klubként hiányzott nekünk" - mondta Rashford.

 

"Az a tény, hogy idáig eljutottunk, továbbjutottunk és nyertünk hatalmas érzés, de remélhetőleg ez most arra ösztönöz minket, hogy folytassuk.”

 

"Most boldog vagyok, szóval nem számít! El vagyok ragadtatva az eredménytől, a fiúk és a stáb rengeteg munkát fektettek abba, hogy idáig eljussunk, továbbjutni és nyerni hatalmas érzés."

 

 

Rashford dicsérte a döntő első gólszerzőjének, Casemironak a teljesítményét. A Real Madrid korábbi játékosa 2022. nyarán csatlakozott a Vörös Ördögökhöz és kimagasló teljesítményt nyújtott eddig ebben a szezonban. Ő szerezte a Newcastle elleni vezető gólt, amikor Luke Shaw szabadrúgásából fejelte a labdát a hálóba Loris Karius mellett.

 

Arra a kérdésre, hogy Casemiro nyári érkezése óta milyen hatással van az együttesre, Rashford úgy nyilatkozott, a középpályás "biztonságot" hozott a csapatba.

 

"Hatalmas különbséget jelent, a szervezése és a tapasztalata a meccseken óriási” - mondta Marcus.

 

"Beszéltem a többi támadóval, érzik a pályán ezt a biztonságot maguk mögött. Ez hatalmas dolog számunkra és nagyon örülök neki, hogy ma elnyerte első trófeáját a klubnál. Remélhetőleg még többre tud minket sarkallni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!