Fernandes: A szurkolók megérdemelték ezt a trófeát

Bruno Fernandes úgy véli, hogy itt voltt már az ideje, hogy a Manchester United szurkolói átélhessék újra egy trófea megnyerésének örömét, ami a vasárnap délutáni Ligakupa fináléban be is következett.


"Mindig hihetetlen érzés Vörös Ördögnek lenni. Nem számít, hogy nyersz-e, vagy sem. Mindig hihetetlen" - mondta az MUTV-nek a mérkőzést követően.

 

"Láthattátok milyen támogatást adnak nekünk a nehéz pillanatokban és itt volt az ideje, hogy legyen némi örömük, mert a legrosszabb időkben is ott álltak mögöttünk és megérdemlik ezt a sikert."

 

"Megérdemlik, hogy ebben a helyzetben legyenek velünk."

 

Ez az első trófea Erik ten Hag irányítása alatt annak ellenére, hogy a holland csak a nyáron vette át a csapat irányítását. A portugál játékmester úgy véli, hogy a menedzser valami különleges dolgot élesztett fel a United csapatában és azt mondta: "Erik az igényeivel, szenvedélyével és azzal a móddal, ahogy játszani akar valami különlegeset hozott a csapatba."

 

 

"Csak tovább kell mennünk és mindent megtennünk, mert ez a klub sokat követel és mi magunktól is sokat követelünk." 

 

Bár most a Vörös Ördögök szeretnék kiélvezni a pillanatot, mind a játékosok, mind a stáb jól tudja, hogy szerda este már FA-kupa találkozójuk van a West Ham ellen. Miután a Ligakupa most véget ért, Fernandes eltökélt szándéka, hogy újabb trófeát szerezzenek, amire még 3 sorozatban is esélyük van.

 

"Csodálatos, hogy megnyertük a Ligakupát" - mondta a Sky Sports-nak.

 

"Ez a szezon első trófeája, de többet akarunk, sokkal többet. Ez nem elég ennek a klubnak, többett akarunk és többet is kell akarnunk, mert többre van szükség a helytálláshoz."

 

Fernandes hozzátette: "Számomra a trófeák elnyeréséről szól minden. Végre ez sikerült és most én is sokkal-sokkal többet akarok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!