Martinez: Sokat jelent az első

A világbajnok védő, Lisandro Martinez kifejezte őszinte örömét, miután megszerezte pályafutása első trófeáját a Manchester Uniteddel.


Licha - aki nyáron csatlakozott az Ajaxtól - a szurkolók egyik kedvencévé vált ebben a szezonban, a Wembley Stadionban nyújtott remek teljesítményét pedig azzal koronázta meg, hogy segített a csapatának kapott gól nélkül lehozni vasárnap a Szarkák ellen megnyert Ligakupa döntőt.

 

Hatos számú játékosunk, mint mindig, igazi szívósságot, elszántságot és szenvedélyt mutatott Raphael Varane társaként a védelem közepén, a mérkőzés után a MUTV-nek nyilatkozva pedig örömét fejezte ki.

 

“Óriási érzés az első trófeámat megnyerni itt, a Manchester Unitednél, ez sokat jelent nekem, de a csapatnak is'' - kezdte.

 

''Szerintem megérdemeltük, nagyon keményen dolgoztunk ezért. A pályán is látszik a kapcsolat a szurkolókkal. Őszintén szólva nagyon boldog vagyok.”

 

"Sokat jelent az első, nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a trófeát."

 

Mivel eddig 35 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögöknél, Lisandro kapcsolata a rendíthetetlen szurkolóinkkal nem maradt észrevétlen, a meccsnapokon gyakran látni argentin zászlókat és hallani argentín dallamokat az Old Traffordon.

 

 

Martinez szerint éppen ez a szurkolókkal való kapcsolat segíti a Vörös Ördögöket. A középhátvéd dicsérte a szurkolóink elkötelezettségét, mivel még több sikert szeretnének elérni ebben a szezonban.

 

'Ahogy már több interjúban is mondtam, nem egyedül játszunk, hanem a szurkolókkal'' - tette hozzá.

 

''Segítenek nekünk abban, hogy extra energiával játsszunk. Ez ma látszott a pályán, elképesztő munkát végeztünk.”

 

''Nagyon jól védekeztünk és nagyon jól támadtunk. “Büszke vagyok, hogy ezért a csodálatos klubért játszhatok.''


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!