Ten Hag és Rashford is jelölt a hónap legjobbja díjakra

A Manchester United menedzserét, Erik ten Hagot és támadónkat, Marcus Rashfordot jelölték a Premier League februári hónap menedzsere és játékosa díjra.


A Vörös Ördögök – bár ebbe a konkrét díjba kizárólag a bajnoki mérkőzések számítanak - a hónap során minden versenysorozatban veretlenek maradtak, a négy lejátszott Premier League-meccsből hármat megnyertek, egyet pedig döntetlenre hoztak.

 

A Crystal Palace és a Leicester City elleni hazai diadal, a Leeds United elleni idegenbeli győzelem és a yorkshire-i csapat elleni hazai döntetlen azt jelenti, hogy a United 10 pontot gyűjtött a lehetséges 12-ből, ezzel 24 mérkőzés után a harmadik helyen áll a bajnoki tabellán.

 

A Vörös Ördögök a Ligakupát is elhódították a Newcastle ellen a Wembleyben, sikeres hónapot biztosítva ezzel Erik számára, ami azt is eredményezheti, hogy szeptember után, a szezonban másodszor is esélye van átvenni a hónap menedzserének járó díjat.

 

Ten Hagot Antonio Conte és a Fulham menedzsere, Marco Silva mellett jelölték, miután mindkét londoni klub lenyűgözően teljesített februárban.

 

A Hónap Menedzsere szavazás már elindult, itt lehet támogatni Eriket:

https://www.premierleague.com/news/3087416

 

 

Erik mellett a United képviselteti magát a Hónap Játékosa díj jelöltlistáján is, Rashford személyében.

 

Tízes számú játékosunk folytatta kirobbanó formáját, a hónapban négy Premier League-mérkőzésen összesen öt gólt szerzett.

 

Marcus minden meccsen betalált, a hónapot a Palace elleni találattal kezdte, majd a Leeds elleni hazai és idegenbeli mérkőzésen is megrezgette a hálót, utóbbi kettőn fejjel volt eredményes.

 

A februárt a Leicester elleni, Old Traffordon rendezett mérkőzésen egy remek duplával zárta.

 

Bár a Newcastle ellen a Wembleyben szerzett gólja nem számít bele ebbe a díjba, a négy bajnoki mérkőzésen szerzett öt találat önmagáért beszél.

 

Marcus mellett a csatárok közül Ollie Watkins (Aston Villa), Manor Solomon (Fulham) és Kelechi Iheanacho (Leicester), valamint a Spurs védője, Emerson Royal és a Fulham kapusa, Bernd Leno került fel a listára.

 

Szavazz Rashfordra, hogy megnyerje a díjat itt:

https://plpotm.easports.com/

 

A Hónap Menedzsere és a Hónap Játékosa szavazás március 6-án, hétfőn 13:00 órakor zárul, a győzteseket pedig március 10-én, pénteken jelentik be.

 

Sok szerencsét mindkettőtöknek, Erik és Marcus!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!