De Gea pénteken írhat alá

Napokon belül hivatalosan is a Manchester United játékosa lehet az U-21-es Európa-bajnok kapus.


A Manchester Unitedhez közeli hírforrások szerint a klub akár már pénteken hivatalosan nyélbe ütheti David De Gea leigazolását, amely értelmében 18 millió fontot fizetnek a játékos klubjának, az Atletico Madridnak.

 

De Gea hétfõn Manchesterben járt, ahol átment az orvosi vizsgálatokon, és állítólag mindenben megegyezett a klubbal, ami azt jelenti, hogy öt évre, heti 75 ezer fontért költözik a spanyol fõvárosból az Old Traffordra.

 

 

Bár ezek a hírek alapján akár már ma bejelenthették volna a játékos megszerzését a Vörös Ördögöknél, ám a 20 éves kapuvédõ lecserélte ügynökét, amely így egy kicsit lassítja az ügy véghezvitelét, ám a Unitednél magabiztosak azt illetõen, hogy még a héten saját játékosuknak tudhatják De Gea-t.

 

Miután átesett az orvosi vizsgálaton, a kapusok között sokak által a világ jövendõbeli egyik legjobbjának tartott De Gea Twitter-oldalán felfedte, hogy a Vörös Ördögök stadionlátogatásra hívták az Old Traffordra, hogy azt követõen egyeztessenek vele a személyes részletekrõl.

"Meghívott a Man Utd, hogy a családommal nézzek körül a klubnál és a városban, és beszéljük át az ajánlatuk részleteit" - írta Twitter-fiókján keresztül. 

 

Mirrorfootball


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!