Hivatalos: De Gea is csatlakozott a Unitedhez

A United megerõsítette harmadik igazolásának érkezését, miután sikerült megállapodnia az Atletico Madrid fiatal kapusával, David De Geával.


A 20 éves kapus a héten orvosi vizsgálaton esett át és öt éves szerzõdést kötött a klubbal.

"Nagyon büszke vagyok és nagyon várom már, hogy elkezdhessek játszani a klubnál" - mondta a spanyol kapus az MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

"Ha egy Manchester United méretû klub érdeklõdik irántad, az nagyon-nagyon boldoggá tesz. Láttam érdeklõdésüket és még keményebben dolgozok majd, hogy megmutassam képességeimet."

 


"Nagy megtiszteltetés, hogy egy olyan klub tagja lehetek, mint a United. A legjobbamat akarom nyújtani és megmutatni, mit is tudok."

De Gea Phil Jonest és Ashley Youngot követve vált Vörös Ördöggé, a következõ hónapban csatlakozik majd új csapattársaihoz.

A fiatal kapus tagja volt az elõzõ hétvégén Európa-bajnokká váló spanyol U21-es csapatnak. 2009-ben, 18 évesen debütált az Atletico Madrid csapatában egy Porto elleni Bajnokok Ligája találkozón, azóta elsõ számú kapussá lépett elõre a madridiaknál, akikkel többek között Európa Ligát és 2010-ben UEFA Szuper Kupát is nyert.


 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!