Garnacho megerősítette sérülését

A Manchester United szélsője, Alejandro Garnacho idő előtt hagyta el a pályát, miután megsérült a Southampton elleni 0-0-s döntetlen alkalmával.


A tinédzser, Kyle Walker-Peters becsúszó szerelésénél sérült meg a büntetőterületen belül, miután csereként lépett pályára a meccs második félidejében, amelyet a Vörös Ördögök 10 emberrel fejeztek be Casemiro piros lapja után.

 

Walker-Peters máris gyors felépülést kívánt Garnachonak a közösségi médiában.

 

 

Instagram posztjában a 18 éves játékos azt is megerősítette, hogy a válogatottba való behívását követően vissza kell lépnie attól.

 

"Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek most" - írta.

 

"Sajnos nem tudok majd segíteni a csapatomnak és a csapattársaimnak a következő mérkőzéseken a Manchester Unitednél, a szezon egy nagyon fontos szakaszában.”

 

"Csalódott vagyok, hogy azt a lehetőséget is elszalasztom, hogy az argentin válogatottbeli csapattársaimmal lehessek, ami egy nagyszerű és büszke pillanat lett volna számomra és a családom számára.”

 

"Ez a futball, ez a szakmánk része" - folytatta. "Azonban már a felépülésemre összpontosítok. Isten megtanított arra, hogy soha ne adjam fel és gondoskodom róla, hogy erősebben térek vissza, mint valaha!"

 

Garnacho a válogatott szünet előtt a Real Betis ellen az Európa-ligában és a Fulham ellen az FA-kupában sorra kerülő mérkőzéseket biztosan kihagyja.

 

Az argentinok még ebben a hónapban Panama és Curacao ellen lépnek pályára.

 

A United még nem erősítette meg, hogy mikorra várható a pengés fiatalember visszatérése, de mindenki sok sikert kíván neki a felépüléshez.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!