A klub megerősítette, Garnacho bokasérülést szenvedett

A Manchester United megerősítette, hogy Alejandro Garnacho bokasérülést szenvedett a hétvégén.


A tavalyi szezonban “Jimmy Murphy Év Fiatal Játékosa”-nak választott argentin Erik ten Hag egyik legfontosabb támadó fegyvere volt ebben a szezonban és kiemelkedő volt a legutóbbi, West Ham United elleni FA-kupa-győzelem alkalmával, ahol egy remek kései góllal juttatta előnyhöz a Vörös Ördögöket.

 

Miután csereként beállt a vasárnapi, Southampton elleni 0-0-s döntetlen alkalmával, megsérült Kyle Walker-Peters szerelése közben és helyére végül Fred érkezett a hosszabbításban.

 

 

 

Miután a játékos egy Instagramon posztban csalódottságát fejezte ki, amiért kihagyja a válogatott szünet előtt esedékes mérkőzéseinket, valamint az argentin válogatott két mérkőzését, a klub azt sugallta, hogy a bokaszalag-sérülést még vizsgálják.

 

Ez azt jelenti, hogy Garnacho távollétének időtartama még bizonytalan, de több hétre kiesik, ami egyértelműen csapás a kirobbanó formáját figyelembe véve.

 

A 18 éves játékos ebben a szezonban 29 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögöknél és négyszer volt eredményes.

 

Mivel Erik csapata még versenyben van a Premier League-ben, az FA-kupában és az Európa-ligában, reméljük, hogy gyorsan felépül.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!