Maguire: Profi teljesítményt nyújtottunk

Harry Maguire úgy érezi, a Manchester United igazi profiként viselkedett a Real Betis elleni, 1-0-s győzelem alkalmával, így továbbjutott az Európa-liga negyeddöntőjébe.


A hét nappal ezelőtti, 4-1-es első mérkőzés után ezúttal Sevillában egy csodálatos Marcus Rashford találat jelentette a különbséget, amivel Erik ten Hag csapata idegenben is győzni tudott.

 

Maguire Lisandro Martinez társa volt a védelmünk közepén és a hátsó alakzat jó teljesítményt nyújtott, sikerült a kaputól távol tartani a Betist, amely a múlt heti találkozóhoz hasonlóan ragyogóan kezdett.

 

"Azt hiszem, jó teljesítmény volt" - mondta a kapitány a MUTV-nek. "Beszéltünk arról, hogy mennyire fontos volt az első gól, és miután azt megszereztük, megfelelően kontrolláltuk a meccset.”

 

"Tudtuk, hogy az első 20 percben teljesen ránk fognak jönni és olyan hihetetlen intenzitással fognak játszani, hogy nekünk is ezt kell tennünk és úgy érezem, hogy időnként sikerült is."

 

"Jó csapat, ötödikek a La Ligában, és a Bajnokok Ligája-helyekért harcolnak."

 

"A srácok nagyon-nagyon jól teljesítettek a második félidőben az Old Traffordon múlt héten és nagyon jó helyzetbe hoztak minket, hogy idejöjjünk, és profin lehozzuk a meccset, azt hiszem, ezt lehet így nevezni."

 

Maguire beszélt annak fontosságáról, hogy átvészeljék az első 20 percet az Estadio Benito Villamarinban, melynek során Manuel Pellegrini csapata hatalmas nyomás alá helyezte a Vörös Ördögöket.

 

 

"Gyors kezdésre számítottunk tőlük és tudtuk, hogy ha nem kapunk gólt ebben a 20 percben, az nagyon sokat számíthat" - tette hozzá Maguire a BT Sportnak nyilatkozva.

 

"Engedtünk néhány lehetőséget, kicsit hanyagul bántunk a labdával, amit ők kihasználtak, de nekünk is voltak lehetőségeink, az első 20 percben akár egy-egy gól is lehetett volna."

 

A Vörös Ördögök azonban kitartottak és 1-0-ra nyertek Andalúziában, az összesítésben pedig 5-1-es győzelmet arattak. Most a figyelmünk vasárnapra szegeződik, amikor az FA-kupa negyeddöntőjében a Fulham ellen lépünk pályára.

 

"Ez egy utolsó nagy lökés a csapat számára [a válogatott szünet előtt]" - mondta ötös számú játékosunk a klubmédiának.

 

"Ez egy nagy meccs lesz, FA-kupa, negyeddöntő, Old Trafford, hihetetlen hangulat lesz, ezt tudjuk, és erre fel kell készülnünk.”

 

"Most regenerálódunk, összeszedjük magunkat és vasárnapra készen fogunk állni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!