"A döntőbe jutáshoz a legjobbakat kell legyőznünk"

A Manchester United vasárnap a Fulham ellen lép pályára az FA-kupa negyeddöntőjében, a mérkőzés az Old Traffordon magyar idő szerint 17:30-kor kezdődik.


Bruno Fernandes és David de Gea is alig várja, hogy a hétvégén a "Falusiak" ellen lépjen pályára, néhány nappal azután, hogy biztosítottuk helyünket az Európa-liga negyeddöntőjében.

 

A sorsoláskor a Fulham volt a Manchester City után a második legnehezebb csapat, amellyel szembenézhettünk volna, hiszen a Premier League tabellájának hatodik helyén állt. Marco Silva csapata a közelmúltbeli vereségek után a kilencedik helyre esett vissza, de a Vörös Ördögöknek nincsenek illúzióik azzal kapcsolatban, hogy a londoniak milyen nehézségek elé állíthatják őket a hétvégén.

 

"Szerintem az egyik legjobb csapatot kaptuk" - mondta De Gea nemrég a klubmédiának.

 

"A Fulham nagyon jól teljesít ebben a szezonban."

 

Első számú kapusunk szerint azonban teljesen mindegy, hogy kivel találkozunk, hiszen a Unitednek a legjobb csapatokat kell legyőznie ahhoz, hogy esélye legyen duplázni a hazai kupákban ebben a szezonban.

 

"A végén nem számít, hogy ki ellen játszunk, mert ahhoz, hogy bejussunk a döntőbe és trófeát nyerjünk, a legjobb csapatokat kell legyőznünk. Menjünk tovább!" - mondta.

 

 

Gondolataihoz Fernandes is csatlakozott, aki hozzátette: "Ahogy David mondta, a legjobbakat kell legyőznünk ahhoz, hogy a döntőbe jussunk. A Fulham egy nagyon kemény csapat, nagyon jól játszanak egy olyan menedzserrel, akit nagyon jól ismerek."

 

"Jó játékosaik vannak, az önbizalmuk rendben van, amikor a Craven Cottage-on játszottunk ellenük tudtuk, hogy milyen nehéz, de nekünk a saját dolgunkat kell végeznünk. Meg akarjuk verni őket, és mindent megteszünk azért, hogy ott legyünk az elődöntőben."

 

A United még novemberben legyőzte a Fulhamet a fővárosban, Alejandro Garnacho 93. percben szerzett szólógólja jelentette a különbséget a 2-1-es mérkőzésen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!