Nani újra megerõsítette maradását

Nani hangsúlyozta, a Manchester Unitedben szeretne maradni és a 'világ legnagyobb klubjának' nevezte csapatát, miután kapcsolatba hozták a Barcelonával.


A portugál játékos jövõje spekulációk tárgyát képezte Ashley Young Old Traffordra való érkezését követõen.

 

Azonban a 24 éves szélsõ ragaszkodik ahhoz, nincsenek aggályai manchesteri jövõjével kapcsolatban, azt követõen sem, hogy kapcsolatba hozták a Barcelonával.

 

Nani egy a hazájában megrendezésre került szponzor eseményen ismételte meg, eddig is boldog volt Manchesterben, az újonnan napvilágot látó pletykák ellenére is.

 

"Ezek azok a klubok, melyek gondolkodásra késztetnek" - mondta, amikor a Barcáról kérdezték.

 

"De biztos vagyok benne, a Manchester Unitedben fogok maradni. Ez a legjobb klub a világon."

 

 

Valamint ismét megerõsítette, a Young érkezésével keletkezõ versenyhelyzet nem probléma számára: "Évek óta a Manchester Unitedben játszom és a legmagasabb szinten tehetem az itt lévõ játékosokkal."

 

"Ashley Young egy minõségi játékos, de nem leszek megijedve. Játszottam Cristiano Ronaldoval is és nem volt félelmetes."

 

Nani jövõjét nagyon sokan megkérdõjelezték, miután kimaradt a Bajnokok Ligája döntõjében pályára lépõ csapat kezdõjébõl a szezon utolsó mérkõzésén - de ragaszkodik hozzá, túltette már magát a dolgon.

 

"Minden játékos szeretne pályára lépni egy döntõben. A legjobbamat nyújtottam, hogy ott lehessek, de sajnos nem játszhattam a taktikai lehetõségek miatt és ezt tiszteletben kell tartanom" - mondta.

 

"Jelenleg a következõ szezonra gondolok és erõsebb szeretnék lenni."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!