Rashford kihagyja a válogatott mérkőzéseket

Marcus Rashford kénytelen volt visszalépni az angol válogatott soron következő mérkőzéseitől.


A Manchester United támadója az FA-kupa negyeddöntőjének vasárnapi, Fulham ellen 3-1-re megnyert mérkőzésén szenvedett sérülést az Old Traffordon.

 

Tízes számú játékosunk kezelésre szorult, miután megsérült Aleksandar Mitrovic találatánál és később, a 83. percben Fred vette át a helyét.

 

Marcus a 30. gólját szerezte ebben a szezonban, amikor csütörtök este a Real Betis ellen 1-0-ra megnyert Európa-liga nyolcaddöntőjében ragyogó győzelmet aratott a csapat.

 

A világbajnokságon háromszor volt eredményes Anglia színeiben, így 51 válogatott mérkőzésén eddig 15-öt szerzett.

 

 

Miután februárban megnyerte a klub és a Premier League hónap játékosa díjat, remélhetőleg a Newcastle United elleni következő mérkőzésen, április 2-án, vasárnap már bevethető lesz.

 

Rashford kihagyja Anglia csütörtöki, Olaszország elleni Európa-bajnoki selejtezőjét Nápolyban, valamint a vasárnapi, Ukrajna elleni hazai találkozót.

 

A United védői, Harry Maguire és Luke Shaw továbbra is Gareth Southgate tervei között szerepelnek a mérkőzések előtt, amikor a „Háromoroszlánosok” megkezdik a selejtezőket.

 

A Tottenham kapusa, Fraser Forster a Newcastle-i Nick Pope helyére került be a keretbe, míg a Chelsea középpályása, Mason Mount szintén visszalépett a szerepléstől.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!