Ismerős Antony első profi gólja?

Antony eddig sikeres első szezont tudhat maga mögött a Manchester Unitednél, miután nyáron az Ajaxtól a klubhoz igazolt.


A brazil előrelépett, alkalmazkodott az angol futball tempójához és követelményeihez. Ahogy az várható volt, néhány varázslatos pillanatot is produkált.


Kedden, amikor a szélső csatlakozott a brazil válogatotthoz a Marokkó elleni barátságos mérkőzés előtt, 21-es számú játékosunk egy videót tett közzé a Twitteren első profi góljáról.


Nézd meg az alábbi klipet - ezt a lövést láttuk már tőle...

 

https://twitter.com/antony00/status/1637807945474867202?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1637807945474867202%7Ctwgr%5E0fcacca43465f9418611c75ffbdd2ce1a3ba8fa8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.manutd.com%2Fen%2Fnews%2Fdetail%2Fman-utd-winger-antony-posts-video-of-his-first-professional-goal-and-it-looks-familiar

 

Antony már többször is lemásolta ezt a gólt a Vörös Ördögök színeiben, így ez már-már a védjegyévé vált.


Legyen szó akár a Barcelona elleni Európa-liga-rájátszás visszavágóján szerzett győztes gólról, vagy nemrég a Real Betis elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén szerzett második találatról, a szélső gyilkos a bal lábával.


A védők tudják, hova megy és mi fog következni, de egyszerűen nem tudják megállítani.

 

 

A Unitednek van múltja a higanymozgású szélsőjátékosokban, legyen szó Cristiano Ronaldoról vagy Naniról a modern korban, vagy a néhai nagy George Bestről a 60-as és 70-es években.


Antonynak pedig mindössze 23 évesen még bőven van ideje tovább fejlődni.

 

A válogatott szünet után folytatódik a szezon és Erik ten Hagnak szüksége lesz arra, hogy játékosai továbbra is csúcsteljesítményt nyújtsanak, ha a februári Ligakupa-diadalon túl további sikereket akarnak elérni.

 

Ő és a szurkolók is remélik, hogy a dél-amerikai szélső képes lesz további látványos találatokat szerezni a szezon végéig, hogy segítsen minket a célok elérésében.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!