Újra edzésbe álltak válogatott játékosaink

A Manchester United válogatott játékosai csütörtökön már ismét Carringtonban voltak, és egy regenerációs edzésen vettek részt, miközben folytatják felkészülésüket a Premier League vasárnapi, Newcastle United elleni folytatására.


A hazájukat képviselő tizenkét játékost az Európa-bajnoki selejtezők és barátságos mérkőzések megerőltetései után látogattuk meg.

 

Marcel Sabitzer is jelen volt az edzésen, ami remélhetőleg jó hír, hiszen az osztrák csapatban nem lépett pályára a második mérkőzésén, az Észtország ellen 2-1-re megnyert találkozón. A középpályás volt a mérkőzés embere, amikor csapatkapitányként kétszer is betalált az Azerbajdzsán elleni 4-1-es győzelem alkalmával.

 

Harry Maguire is csatlakozott, akárcsak angol csapattársa, Luke Shaw, aki kényszerpihenőt kapott a Háromoroszlánosok Ukrajna elleni 2-0-s győzelmére, miután az olaszországi 2-1-es diadal során kiállították.

 

Marcus Rashford kénytelen volt visszautasítani Gareth Southgate meghívóját, de a hét elején visszatért a könnyített edzésekhez.

 

 

A portugál páros, Diogo Dalot és a hónap frissen megválasztott legjobbja, Bruno Fernandes is ott volt, valamint a holland duó, Tyrell Malacia és Wout Weghorst.

 

A brazil szélső, Antony is részt vett az edzésen és remélhetőleg a hétvégén már pályára léphet a St James' Parkban, akárcsak dél-amerikai társa, Lisandro Martinez. Az argentin védő a félidőben lépett pályára a világbajnok által Panama ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen, de aztán a Curacao elleni 7-0-s győzelem alkalmával nem cserélték be.

 

Egy másik középső védő, Victor Lindelof a svédek csapatkapitányaként töltött idő után állt újra munkába a Vörös Ördögöknél. A foglalkozáson részt vett még a fiatal iraki válogatott Zidane Iqbal és az angol U19-es válogatott középpályás, Kobbie Mainoo.

 

Erik ten Hagot valószínűleg a pénteki, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján kérdezik majd a játékosai állapotáról.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!