Csapathírek a Newcastle meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a válogatott szünetet követően.


Számos Vörös Ördög képviselte hazáját a válogatott szünet alatt, azonban már gőzerővel folyik a készülődés a csapat carringtoni edzőközpontjában, hogyy felkészüljenek a Newcastle elleni vasárnapi Premier League összecsapásra.

 

Mivel a Szarkák csak 3 ponttal vannak lemaradva Ten Hag csapatától a tabellán a találkozó kimenetele létfontosságú lehet a United számára a legjobb 4 között maradás szempontjából. 

 

A holland menedzser a sajtótájékoztatón kitért Marcus Rashford állapotára is, mivel vállsérülés miatt a United gólzsákja kénytelen volt visszalépni a válogatottól.

 

Ten Hag optimistán nyilatkozott arról, hogy a 27 gólos Rashford fitt lesz vasárnapra és pénteken már csatlakozhatott társaihoz is az edzőpályán. 

 

"Jó okom van a bizakodásra" - mondta Erik. "Edzett, de kell még neki némi kezelés és egyéni edzést is végez, viszont ma csatlakozhatott a többiekhez. Van még egy napunk és nagyon remélem, hogy bevehető lesz. Ha engem kérdeznek, igen."

 

Vannak további pozitív hírek is. Anthony Martial ismét bekerülhet a meccsnapi keretbe azt követően, hogy a Notingham Forest elleni Ligakupa találkozó óta nem lépett pályára, ami még február 1-én volt.

 

Raphael Varane is sérülten kezdte meg a szünetet, Marcel Sabitzer pedig az osztrákok második mérkőzését volt kénytelen kihagyni azt követően, hogy Azerbajdzsán ellen brillírozott.

 

Biztos hiányzó lesz a brazil Casemiro, aki eltiltása miatt nem léphet majd pályára és majd a soron következő bajnokikat is kénytelen lesz kihagyni a Brentford, valamint az Everton ellen.

 

 

Alejandro Garnacho boka-szalag sérüléssel bajlódik és továbbra sem lesz még bevethető Donny van de Beek és Christian Eriksen sem.

 

Tom Heaton kapusról csütörtökön derült ki, hogy szintén a maródiak listájára írta a nevét, de elvileg ő csak rövid ideig fog távol maradni, árpilis végéra várhatóan ismét leülhet a padra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newcastle - Manchester United

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!