Ten Hag: Rashford szünete jól alakult

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag szerint Marcus Rashford tele energiával és motivációval állt újra edzésbe.


A holland szakember a hivatalos, Newcastle elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatója első részének keretében már beszámolt róla, hogy Rashford pénteken csatlakozott társaihoz az edzésmunkában.

 

Rashford egy kisebb sérülés miatt nem tudott az angol válogatott legutóbbi mérkőzéseink részt venni és míg problémájából lábadozott, a támadó egy kis szabadidőt is töltött Amerikában annak érdekében, hogy újratöltse kimerülőben lévő energiaforrásait.

 

"Szerintem pozitív dolog, hogy volt egy kis pihenésre való ideje" - magyarázta Erik, amikor a csapat 10-esének szabadságáról érdeklődtek nála.

 

 

"Azt hiszem, hogy az egész keretet tekintve Rashford és Bruno [Fernandes] játszották a legtöbb mérkőzést."

 

"Úgy tudom, hogy a Manchester United játszotta a legtöbb mérkőzést Európában, különösen a válogatott játékosaink. Ők nem olyan játékosok, akik hazájuk színeiben a kispadon ülnének, többségük folyamatosan a pályán van, szóval a mi játékosaink játszották a legtöbbet egy őrült szezon során."

 

"Szóval nekik is szükségük van időre, amikor szusszanhatnak egyet és energiát gyűjthetnek. Tehát számomra pozitív, hogy egy kis időre kiszabadult a futball világából."

 

"Láttam, hogy ezen a héten rengeteg energiával és motivációval tért vissza, szóval ez az edzés, a teljes csapattal, nagyon jól sikerült, remek volt a hangulat, különösen Marcusszal. Szerintem ez nagyon jó."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newcastle - Manchester United

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!