Rio és Wayne örül az amerikai útnak

A felkészülési szezont tradícionálisan nem igazán kedvelik a játékosok, de az amerikai túrát nagyon várja már Wayne Rooney és Rio Ferdinand is.


A csapat hétfõn kel útra az Egyesült Államok felé, hogy öt barátságos mérkõzést játszon Bostonban, Seattle-ben, Chicagoban, New Jerseyben és Washington D.C.-ben.

Rooney és Ferdinand tavaly kihagyta a felkészülési túrát, hiszen míg Wayne a világbajnokság után még pihenõjét töltötte, Rio sérüléssel küzdött. Ám az idei utat nagyon várják már mindketten.

"Mindig élvezzük, ha Amerikában játszhatunk" - mondta Ferdinand az MUTV-nek.

"Az MLS nagyon jó és egyre több emberben tudatosul ez. Néhány nagy játékos is átigazolt ide Európából, mint Becks, Freddy Ljungberg vagy Thierry Henry."

"A létesítmények fantasztikusak és nagyszerû, hogy új helyeket látogathatunk meg a túra során. Biztos vagyok abban, ez egy jó út lesz, mindannyian nagyon várjuk már."

 


"Amerikában a futball színvonala nagyon jó" - csatlakozott Rooney is Rio méltató szavaihoz. "Korábban már játszottam a nemzeti válogatottjuk ellen és mindig igen nehéz, fizikális mérkõzések voltak ezek. Mindig keményen dolgoznak és mindent beleadnak."

"A felkészülési szezon igazán fontos idõszak, mert a mérkõzések segítenek minket ahhoz, hogy a szezon kezdetére megfelelõ erõnléti állapotba kerüljünk."

"Lehetõségünk lesz a világ más részein élõ szurkolóinkkal is találkozni, ami szintén a túra újabb nagyszerû része."

"Bárhova megyünk, mindenhol ott vannak és üdvözölnek, legyen az épp repülõtér, a szállodánkon kívül vagy épp a stadion. A játékosoknak nagyszerû látni azt, milyen csodálatos szurkolóink vannak az egész világon."

"Reméljük jó teljesítménnyel tudjuk õket szórakoztatni a túra során."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!