Dalot: Kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk

A Manchester United védője, Diogo Dalot elmondta gondolatait a Vörös Ördögök Newcastle United elleni 2-0-s vereségét követően.


A második félidőben Joe Willock és Callum Wilson góljaival a házigazdák szerezték meg mindhárom pontot a Tyneside-on, a Szarkák ezzel a harmadik helyre ugrottak, megelőzve Erik ten Hag csapatát.

 

Annak ellenére, hogy Dalot-nak és Antony-nak is volt lehetősége az első 45 percben, a United a délután nagy részében alárendelt szereplő volt, 20-as számú játékosunk pedig a lefújás után csalódottságának adott hangot.

 

"A csalódás a helyes szó" - kezdte a MUTV-nek nyilatkozva a mérkőzés után. "Ide akartunk jönni, és véghezvinni, amit elterveztünk. Azt hiszem, megpróbáltuk - megpróbáltunk területeket találni.”

 

"Tudtuk, hogy magasan fognak letámadni. Még ezután is próbáltunk játszani, próbáltunk területeket találni. Azt hiszem, lehettünk volna egy kicsit türelmesebbek, különösen az utolsó harmadban. Ha az utolsó harmadban egy kicsit türelmesebbek lettük volna a labdával, úgy jobb pozíciókat találhattunk volna, ezáltal megpróbálhattunk volna több lehetőséget kialakítani.”

 

"Azt hiszem, összességében ennyi volt, több akaratot kell mutatnunk. Meg kell vernünk őket akarásban, meg kell vernünk őket minden fronton, minden párharcban. És azt hiszem, ma egy kicsit jobban akarták, mint mi, ez legközelebb nem történhet meg."

 

A Brentford szerda este az Old Traffordra látogat és reméljük, hogy a United gyorsan tovább lép, mivel a csapat február vége óta az első Premier League-győzelmét üldözi.

 

A 24 éves játékos elismerte, hogy mind neki, mind csapattársainak nagyobb szívósságot kell mutatnia ahhoz, hogy nehéz körülmények között is eredményt tudjanak kicsikarni.

 

 

"Igen, azt hiszem, ha többet akarunk kiharcolni, ha ott akarunk lenni a Premier League-ért folytatott versenyben, akkor kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk" - tette hozzá Diogo.

 

"Ide kell jönnünk, dominálni a játékot, irányítani és több lehetőséget kell kialakítanunk, mint az ellenfél."

 

"Tudjuk, hogy intenzívek lesznek, tudjuk, hogy magasan fognak nyomni, de ezt meg kell oldanunk. Következetesebbnek kell lennünk."

 

Ten Hag csapatára még nyolc mérkőzés vár a sűrű áprilisban, így a megfelelő folytatás Dalot prioritási listáján is az első helyen áll, mivel a Bajnokok Ligája-helyért folytatott versenyfutás ismét kiéleződött.

 

"Igen, tudtuk, hogy ez egy nagy csata lesz, de magunkra kell koncentrálnunk" - tette hozzá a védő.

 

"Tudjuk, hogy minden rólunk szól. Ha mi irányítjuk a meccseket, ha úgy játszunk, ahogyan képesek vagyunk, akkor szerintem minden meccset megnyerhetünk. Ez a célunk.”

 

"Úgy gondolom, hogy ezt az összhangot kell megmutatnunk a pályán minden egyes mérkőzésen, és szerdán vissza kell vágnunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!