Las Vegast is érinti a nyári felkészülési túra

Amerikai felkészülési túrája részeként a Manchester United júliusban a Borussia Dortmunddal csap majd össze Las Vegasban.


A mérkőzés július 30-án, az Allegiant Stadiumban rendezik majd, amely a Vörös Ördögök felkészülésének második találkozója lesz.

 

A manchesteriek 2016-os, kínai felkészülési túrájuk óta nem találkoztak a Dortmunddal és közös történelmük is csak hat mérkőzésre terjed.

 

A múlt héten a United bejelentette, hogy július 25-én San Diegoban játssza majd első felkészülési meccsét a walesi Wrexham ellen.

 

 

John Murtough, a Manchester United sportigazgatója így nyilatkozott a bejelentésről:

"Közösen dolgoztunk a menedzserrel és edzői stábjával, hogy minél változatosabb ellenfelekkel mérkőzhessünk meg az amerikai felkészülési túra során és már nagyon várjuk a Borussia Dortmund elleni összecsapást."

 

"Amellett, hogy a játékosok értékes játékpercekhez juthatnak, a keret tagjai a létező legjobb edzési feltételek mellett készülhetnek majd, így megfelelő erőnléti állapotba kerülhetnek a Premier League új szezonjának kezdetére."

 

"Egészen lenyűgöző, hogy milyen reakciókat kapunk a szurkolóktól azóta, hogy bejelentettük az Amerikai Egyesült Államokba való visszatérésünket. A San Diegoban rendezendő mérkőzésünk már teltházas és biztos vagyok benne, hogy hasonló lesz a helyzet a vegasi megmérettetésünkkel is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!