McTominay: Megfelelően kontrolláltuk a mérkőzést

A Manchester United középpályása, Scott McTominay dicsérte, ahogyan a Vörös Ördögök kontroll alatt tartották az eseményeket a Brentford ellen szerda este, az Old Traffordon aratott 1-0-s Premier League-győzelem alkalmával.


Marcus Rashford első félidőben szerzett gólja jelentette a különbséget a két csapat között, amivel Erik ten Hag együttese túllépett a Newcastle United elleni vasárnapi vereségen.

 

A mérkőzés küzdelmes volt, a második félidőben David De Gea csodálatos védéssel hárította Kevin Schade próbálkozását, míg a Vörös Ördögöknek szintén voltak lehetőségeik a masszív Brentford ellen.

 

Scott hangsúlyozta, hogy a tegnap esti győzelem motivációja a Tyneside-on elszenvedett vereségből ered, és gyorsan dicsérte azt a szellemiséget és vágyat, amit ő és csapattársai a 90 perc alatt mutattak.

 

"Az volt a cél, hogy visszavágjunk, és úgy gondolom, hogy az első félidőben elég jól játszottunk" - kezdte a középpályás, aki a MUTV-nek nyilatkozott.

 

"Nagyon jól irányítottuk a játékot, a második félidőben viszont hiányzott az a kis higgadtság az utolsó harmadban. Úgy gondolom, hogy nagyon keményen küzdöttünk, mivel nagyon nehéz ellenük játszani, 16 mérkőzésből csak egyet veszítettek el."

 

"Számunkra ez harc és küzdelem, rengeteg meccs vár ránk, azt hiszem, a szezon végéig háromnaponta lesz egy meccsünk. Ez egy csapatjáték és néhány játékosunk visszatér, ami jó, és fontos.”

 

A Vörös Ördögökre egy újabb sűrű hónap vár három fronton is, Ten Hag csapata még hét mérkőzést játszik, miközben az FA-kupában és az Európa-ligában is tovább akarunk jutni, valamint a Premier League első négy helyének valamelyikét is szeretnénk megszerezni.

 

 

Scott úgy véli, hogy a csapat teljes mértékben tisztában van a rájuk váró feladattal, ezért 39-es számú játékosunk bővebben beszélt arról, hogy mennyire sűrű a United programja a szezon végéig.

 

"A minap összeszámoltuk és azt hiszem, 16 meccsünk lesz, ha minden döntőbe bejutunk, és drukkolok, hogy így legyen, hiszen remek csapatunk van, így az összes trófeáért versenybe szállhatunk" - mondta Scott.

 

''Amit a menedzser határozottan megismételt nekünk, hogy ez egy csapatjáték és mindannyiunknak oda kell tenni magunkat a szezon végéig, hogy megpróbáljunk három trófeát nyerni, ami hihetetlen lenne."

 

McTominay Rashford újabb lenyűgöző teljesítményére reflektálva arról beszélt, hogy a támadó motivációja a gólszerzésre továbbra is nő, annak ellenére, hogy már 28 találatnál jár ebben a szezonban.

 

"Mindig szükségünk van Marcusra, ő az a típusú játékos, aki nem azzal foglalkozik, hogy most hány gólnál jár" - mondta.

 

"A menedzser igényes, többet akar tőle, és mi mindannyian többet akarunk tőle, de ez ugyanúgy ránk is igaz, meg kell osztanunk a gólokat, én magam is rúghattam volna ma este egy párat, de ilyen a futball."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!