Vale felkészült a Copa Americára

Antonio Valencia lesz a United egyetlen képviselõje az ez évi Copa Americán és reméli, sikerül javítaniuk rossz mérlegünkön ebben a kiírásban.


Reinaldo Rueda csapatában a United szélsõje, Antonio Valencia minden kétséget kizárólag a legnagyobb sztár lesz, aki képes lehet hozzásegíteni válogatottját, hogy 1997 után elõször továbjussanak az elsõ körön.

 

A korábbi Wigan játékos a válogatottban a pálya közepén szerepel, nem a szélen. Ecuador szurkolótáborából néhányan kritikával illették a csapat nemrégiben produkált eredményeit, azonban Vale magabiztos, hogy megfelelõ eredményt érnek el csapatával Argentínában (itt rendezik a tornát - a szerk).

 

 

"Azt akarom, hogy megnyerjük a Copa Americát" - mondta. "Nyugodtnak kell maradnunk és csapatként kell dolgoznunk, hogy ezzel örömet okozhassunk családjainknak."

 

Az 'El Tri' számára Paraguay ellen kezdõdik meg a torna július 3-án, mely mérkõzés után Venezuela és Brazília válogatottjával mérhetik össze erejüket Valenciáék.

 

Javier Hernandez nincs a mexikói keretben, mivel korábban az Arany Kupán már szerepelt, ahol gyõzedelmeskedni tudtak és Chicharito gólkirály, valamit a torna játékosa lett.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!