Hivatalos: Rashford sérülés miatt több meccset kihagy

Marcus Rashford izomsérülés miatt nem lesz bevethető a csütörtöki, Sevilla elleni Európa-liga negyeddöntő odavágó mérkőzésén.


A saját nevelésű támadót a 80. percben kellett lecserélni az Everton ellen az Old Traffordon 2-0 arányban megnyert bajnokin, amelyet követően azonnal az öltözőbe ment ápolásért.

 

Az ezt követő sorozatos vizsgálatok megállapították, hogy Marcus néhány mérkőzést kihagyni kényszerül, de a szezon fináléjára vissza fog térni a csapatba.

 

Az angol válogatott játékos hiánya nagy érvágást jelent a Vörös Ördögök számára, minden sorozatot figyelembe véve ugyanis 28 gólt szerzett eddig a szezonban, az azonban pozitív, hogy az idény utolsó heteinek fontos mérkőzésin majd újra bevethető lehet.

 

 

Eközben Erik ten Hag kifejezte abbéli magabiztosságát, hogy majd más játékosok veszik vállukra a terheket Marcus távollétében.

 

"Számos olyan játékossal rendelkezünk a keretünkben, akik képesek gólokat szerezni" - mondta a menedzser, amikor még az előző hónapban arról kérdezték, hogy csapata nincs-e túlságosan rászorulva Rashford góljaira.

 

A United támadószekciója nemrég újra megerősödött, miután Anthony Martial újra megfelelő erőnléti állapotnak örvend, amelyet jól példáz, hogy az Everton elleni eredményes is tudott lenni.

 

Wout Weghorst egy másik sokoldalú opció a támadójátékot tekintve, de Ten Hag szerint a szélsőik és a középpályásik is gólveszélyt tudnak jelenteni, ahogyan történt az például Scott McTominay esetében is szombaton, szintén a liverpooli alakulattal szemben.

 

"Vannak olyan játékosaink, mint Bruno, Jadon Sancho, Anthony Martial, Scott McTominay vagy Antony" - tette hozzá.

 

"Egyértelműen megfelelő mennyiségű játékosunk van a gólszerzéshez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Sevilla

Európa-liga negyeddöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!