Tan Hag: Antony-val nyerő a csapat

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elárulta, hogy szenvedélyesen fog szurkolni Antony-nak a United Sevilla elleni Európa-liga találkozója során.


A brazil válogatott játékos tavaly nyáron érkezett az Ajax csapatától és pozitív benyomást tett, 33 meccsen eddig 7 gólt jegyez minden sorozatot figyelembe véve.

 

Figyelemre méltó az is, hogy az eddigi 8 csapaton belüli hónap gólja elismerésből 4-et bezsebelt a Barcelona, az Arsenal a Betis és a Manchester City elleni találataival. 

 

A múlt szombaton megrendezésre került Everton elleni bajnokin is látható volt, hogy Antony komoly fegyvertény a holland mester tarsolyában, a brazil szándéka pedig nem kevesebb, mint a lehető legjobb formát hozni a szezon hajrájában.

 

A 23 esztendő játékos kvalitásaira most nagyobb szükség lesz mint valaha, hiszen a csapat gólfelelőse, Marcus Rashford egy darabig nem lesz bevethető.

 

 

Szerda délutáni sajtótájékoztatóján a Vörös Ördögök menedzsere nyíltan beszélt arról, hogy többet vár a braziltól és azt reméli, hogy javítani tud a gólszámán is.

 

"Természetesen nem csak azt várjuk az élvonalbeli játékosoktól, hogy veszélyt jelentsenek, hanem, hogy szerezzenek gólokat és hatással legyenek a támadásokra az utolsó harmadban" - mondta Erik. "Ezen természetesen neki is dolgoznia kell."

 

"De ő egy fiatal játékos és, ha megnézzük az eredményeit, akkor láthatjuk, hogy a PL-ben nem szerzett sok gólt. A Betis ellen viszont nagyon fontos gólt szerzett. Győztes gólja volt a Barcelona ellen és nem mondhatjuk azt, hogy ezek kis meccsek voltak."

 

"Kupameccseken is termelt és, ha ezeken sikerült, akkor a Premier League-ben is fog. Szóval az ezzel kapcsolatos aggodalmak engem hidegen hagynak. Ahogy sok más játékosnak, úgy neki is fejlődnie kell még."

 

"Közösen kell meccseket nyernünk és megvan a megfelelő tapasztalatom is vele kapcsolatban. Harcos, szereti a kihívásokat és vele a soraikban nyernek a csapatok. Ezért is gondolom, hogy a Selecao tagja is. Már stabil kezdő ott is, pedig még fiatal játékos."

 

"Le tudja győzni az ellenfeleit, láthattuk az Everton ellen is, hogy a menedzserüknek frissítenie kellett az oldalán, mert legyilkolta az ellenfelét. Képes rá és meg fogja tudni csinálni minden meccsen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Sevilla

Európa-liga negyeddöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!