Ten Hag reakciója a Sevilla elleni döntetlenre

Erik ten Hag szerint bár a Manchester United Sevilla elleni Európa-liga párharcra kétesélyes maradt, miután az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született, csapatát "balszerencse" sújtotta az egész este során.


Balszerencsés pillanatok

"Volt néhány balszerencsés pillanatunk, sérülésünk. Néhány cserét sérülés miatt kellett meglépnünk. Rapha-t [Varane] a félidőben. Anthony Martialt is azért kellett levinnünk, mert ez volt az első meccse kezdőként mióta visszatért sérüléséből. Antony-t és Bruno-t [Fernandest] pedig azért, mert közel voltak ahhoz, hogy megkapják a második sárga lapjukat és kiállítsák őket. Szóval meg kellett lépnünk néhány cserét, amelyek után elveszítettük az irányítást egy balszerencsés pillanatban [a Sevilla első gólja után]. A másik balszerencsés pillanat Licha Martinezzel történt. 10 emberrel kellett játszanunk és két öngólt vétettünk. Balszerencse volt, de ezzel meg kell birkóznunk. Természetesen ebből tanulnunk kell és hamarabb el kell döntenünk a mérkőzéseket, de a következő mérkőzésre még minden nyílt."

 

Információk Varane és Martinez állapotáról

"Láttuk, ahogy Licha Martinez egy pillanat alatt a földre rogy. Nem volt a közelében ellenfél, szóval ez nem tűnik túl szép dolognak, de meg kell várnunk a diagnózist. Ebben a pillanatban erről még nem tudok nyilatkozni, ahogyan Rapha esetében sem. Szerintem csak a mérkőzést követően van erre lehetőség, de arról a sérülésről van szó, amelyre már az elmúlt hetek során is panaszkodott. Most meg kell majd vizsgálnunk, hogy pontosan mi a helyzet ezzel kapcsolatban."

 

Megbirkózni a sérülésekkel

"Nagyon jó helyettesek állnak rendelkezésünkre. Harry Maguire, Victor Lindelöf, Luke Shaw. Vannak olyan játékosaink, akikkel pótolni tudjuk őket. De természetesen hiányozni fognak."

 

 

Az egész keret ki fogja venni a részét

"Három sorozatban is érdekeltek vagyunk, ehhez pedig szükség van egy megfelelő keretre. És ha Licha Martinez, illetve Rapha Varane nem lesznek bevethetőek vasárnap, akkor mások fogják elvégezni a feladatot. Szombaton pedig láthattuk, hogy Harry Maguire-nek jó mérkőzése volt. Ma este is beállt és szintén jó meccset játszott."

 

Nyílt a párharc

"Bruno eltiltott lesz. Hogy Rashford tud-e játszani vagy sem? Most még nem tudjuk, de ettől függetlenül is jó csapattal rendelkezünk és egy nagyon jó kezdőt tudunk majd kiállítani az idegenbeli meccsre is. 2-2-ről folytatjuk, szóval még minden nyílt és nekünk a legjobb teljesítményünkre lesz szükségünk. Tudjuk, hogy ha azt a produkciót nyújtjuk, amire képesek vagyunk, akkor magabiztosak lehetünk azt illetően, hogy továbbjutunk a következő körbe."

 

A Forest meccsre előre tekintve

"Igen, tudjuk, hogy rengeteg mérkőzésen kell helytállnunk, de ezért van egy mély keretünk és szerintem egészen eddig jól is mentek a dolgok számunkra. Ma nem a legjobb napot fogtuk ki, de talpra kell állnunk és biztosra kell mennünk azt illetően, hogy vasárnap a kellő energia és fókusz birtokában látogatunk a Foresthez, mert tudjuk, hogy mivel fogunk ott szembesülni. Ők az életükért harcolnak, mi pedig ott akarunk lenni a top4-ben. Ezért a legjobb teljesítményünkkel kell előrukkolnunk majd csapatszinten."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!