Manchester United U18 - Manchester City U18 1-3

A Manchester United U18-as csapata 3-1-es vereséget szenvedett a városi rivális Manchester Citytől a szombati U18-as Premier League, Carringtonban rendezett találkozóján.


A Kékek már a 12. perc után megszerezték a vezetést, amikor Nico O'Reilly közelről talált a kapuba, majd a City 10-es mezszámú játékosa 25 méterről az első fél óra után a második találatát is megszerezte.

 

A második játékrészben fiatal Vörös Ördögök tovább küzdöttek és tíz perccel a mérkőzés vége előtt még egy gólt is szereztek, amikor Ethan Williams beívelt szögletét Louis Jackson fejelte a kapuba.

 

Ám a városi rivális egy perccel a találkozó lefújása előtt megadta a kegyelemdöfést, amikor Seb Naylor jól helyezett szabadrúgása Elyh Harrison mellett szállt a hálóba, és ezzel teljessé téve a vendégek győzelmét.

 

Justin Oboavwoduo 20 méterről leadott lövése jelentette az első veszélyt a United kapujára mindössze két perccel a mérkőzés kezdése után. Az ő próbálkozását Harrison azonban hárítani tudta.

 

A United nem sokkal később válaszolt egy hazai lehetőséggel, amikor Williams berobbant a tizenhatoson belülre, mielőtt a City kapusa, George Murray-Jones hárította volna kísérletét.

 

A hektikus lehetőségek folyamatosan jöttek, Finley McAllister próbálkozását Jahmai Simpson-Pusey tisztázta a gólvonalról, ezzel megakadályozva a Vörös Ördögök korai vezetésének esélyét.

 

A kékek gyors jobb oldali váltása után a labda végigszántotta a United hat méteres területén, O'Reilly pedig a 14. percben éles szögből talált a hálóba. 0-1

 

A City fél órával a mérkőzés megkezdését követően kettőre módosította előnyét, amikor O'Reilly 25 méterről átemelte Harrison fölött a labdát és ezzel megduplázta saját és a vendégek találatát is.

 

A második félidő elején Harrisont ismét tesztelték, de neki köszönhetően maradt az állás. A labda Jaden Heskey-hez érkezett a hat méteres területen belül, mielőtt Harrison elfolytotta volna az akciót.

 

Joel Ndala volt a következő játékos, aki a vendégek részéről előretört, befelé cselezett, mielőtt egy jobb lábas bombát eleresztett volna; a United kapusa ismét remekül hárított.

 

Manni Norkett iramodott előre és keresztlabdája a tizenhatoson belülre sajnos nem talált embert, miközben a fiatal Vörös Ördögök mérkőzés vége felé a szépítésre törekedtek.

 

A türelmük hamarosan góllá érett, amikor Williams beívelt szögletét Jackson remekül fejelte a kapuba, tíz perccel a mérkőzés vége előtt.

 

A gólszerzést azonban a City fejezte be kilenc perccel a United szépítő találatát követően, amikor Seb Naylor szabadrúgása elszállt Harrison kapus mellett és a kapuba vágódott 3-1-re alakítotva az eredményt, elfojtva ezzel minden reményt a United számára.

 

Jack Moorhouse késői kapura lövése jelentette a meccs utolsó akcióját, Murray-Jones azonban hárította a próbálkozását.

 

A csapat maradt a 3. helyen teljesen leszakadva a második és az első helyezett Sunderland és City mögött. Legközelebb április 18-án javíthat a csapat este 20:00 órakor hazai pályán a Leeds United U18 ellen. 

 

Összefoglaló:



United: Harrison; Nolan, Ogunneye, Jackson, Murray (c); McAllister (Moorhouse, 79), Fitzgerald (Aljofree, 85); Lacey (Scanlon, 85), Berry (Norkett, 63), Williams; Wheatley.

Nem használt cserék: Murdock.

Gólok: Jackson 80. ill.: O'Reilly N 12, 30, Simpson-Pusey J 90+1


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!