Ten Hag reakciója a kiesésre

Erik ten Hag szerint csapata nem hozta a Manchester Unitedtől elvárható színvonalat, melynek az eredménye a 3-0-s vereség és a kiesés lett.


Az 5-2-es összesítésű vereség az első kupaveresége a holland menedzsernek mióta átvette a Vörös Ördögök irányítását, pedig az első találkozón még 2-0-ra vezetett is a United. 

 

Fájó emléket rejtő este volt az egyébként fantasztikus hangulatú Ramon Sanchez-Pizjuan Stadionban, ahol Youssef En-Nesyri duplázott, Loic Bade pedig vállal szerzett gólt, ezzel pedig a Sevilla kiesésre ítélte az angol rekordbajnokot. 

 

Átfogó értékelés

"Csalódást keltő teljesítmény. Nem volt elég jó. Jobban kell csinálnunk. Nem voltunk higgadtak a labdával és rossz döntéseket hoztunk, gólokat kaptunk és igazából egyáltalán nem voltunk játékban. Változtatunk, de aztán egyből újabb gól kaptunk a második félidőben, ami elkerülhető lett volna. Ez a mi szintünkön nem történhet meg."

 

Egyéni hibák

"Mindig a csapat teljesítményéről van szó. Együtt nyerünk, együtt veszítünk. Megküzdünk a kudarccal, ezzel is meg fogunk. Egyértelmű, hogy ha ilyen hibákat vétünk, akkor nehéz megnyerni egy meccset. Jobbnak kell lennünk, ez a tény. Azt hiszem kissé elveszítettük a hidegvérünket az általuk ránk helyezett nyomás miatt és többet hibáztunk mint általában. Ez vonatkozik az egész csapatra és nem tudtuk javítani a társak hibáját. Szerintem mindenki követhet el hibát, de ezen a szinten ezt megbüntetik. Ezzel tisztában kell lennünk. Ha ezeket tudjuk javítani, akkor vissza lehet jönni a meccsbe, de ma nem voltunk elég erősek ehhez."

 

 

Kihagyott esély

"Volt egy nagy lehetőség Aaron Wan-Bissaka előtt és ezzel visszatérhettünk volna, de elszalasztottuk. Természetesen nagyon csalódott vagyok, sokkal többet várok, ahogy a szurkolók is és teljesen igazuk van."

 

Szerepet játszott a légkör?

"Szerintem ennek nincs befolyása, ezt bárhol játszunk tudnunk kell viselni. Akkor viszont veszítünk, ha kihagyjuk a lehetőségeinket. Szóval ennek semmi köze a legkörhöz. A saját játékunk nem volt elég erős. Hogy meglepett-e a Sevilla és a szurkolótáboruk? Egyáltalán nem. Felkészültünk az intenzitásukra, de nem hoztuk a megfelelő döntéseket a pályán."

 

De Gea megvédése

"Ő hozta a legtöbb kapott gól nélküli meccset a Premier League-ben, tehát ez azt mutatja, hogy nagyon tehetséges kapus."

 

Volt-e sérülés?

"Nehéz megmondani ebben a pillanatban. Meg kell várnunk a holnapot, visszamegyünk Angliába aztán számot vetünk a ma estéről. Utána pedig készülünk a Brighton elleni FA-kupa találkozóra. Majd meglátjuk milyen csapatot lehet pályára küldeni."

 

Nem elég jó

"Azt gondolom, hogy a játékosok a múltban már megmutatták, hogy mire képesek, de ma este nem voltunk elég jók. Ez nyilvánvaló és egyértelmű. Nem feleltünk meg annak a színvonalnak, ami a Manchester Unitedtől elvárható. Jobbnak kell lennünk, mert mindenki magasabb színvonalat vár a Manchester Unitedtől."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!