Csapathírek a Spurs meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a csütörtök esti Spurs meccs előtt.


A Vörös Ördögök fárasztó FA-kupa találkozót játszottak vasárnap a Wembley-ben a Brighton ellen, a továbbjutást pedig csak a büntetőpárbajban sikerült biztosítaniuk. 

 

Bruno Fernandes a mérkőzés közben kisebb sérülést szenvedett és le is kellett cserélni, viszont nem kizárt, hogy Londonban ismét pályára léphet.

 

Eközben Alejandro Garnacho is lassan visszatér bokasérülését követően, de a menedzser szerint a csütörtök esti visszatérés még korai a fiatal szélső számára.

 

"Van néhány nem bevethető játékosunk" - mondta Ten Hag a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Carringtonban. Például Lisandro Martinez és Raphael Varane, de Bruno Fernandest is még meg kell néznünk. Még nem tudjuk, hogy tudja-e vállalni a játékot."

 

"A többiek kapcsán azt hiszem, hogy teljesen rendben vagyunk."

 

 

A klubmédiának adott exkluzív interjújában a holland menedzser pozitív hírekkel szolgált Garnachot illetően, mivel a tinédzser már ismét az edzőpályán készül.

 

"Brunoval várnunk kell" - tette hozzá a menedzser. "Nyilvánvalóan most kérdőjeles a játéka. Kapott egy nagy rúgást az első félidőben, de így is végig játszotta majdnem az egész meccset. Aztán le kellett cserélni, ahogy mindenki láthatta. Nincs kizárva, hogy tud játszani, de még kérdéses."

 

"Garnacho visszatért az edzőpályára, de még nem áll készen a holnapi mérkőzésre."

 

Harry Maguire ismét bevethető miután eltiltás miatt az FA-kupa elődöntőt ki kellett hagynia, így ismét bővült a védelem tengelyében bevethető játékosok sora. Varane és Martinez biztos, hogy hiányozni fognak, ahogy a menedzser is elmondta, viszont a Sirályok ellen Victor Lindelöf és Luke Shaw remek teljesítményt nyújtott.

 

Tom Heaton és a skót középpályás, Scott McTominay is hiányzók táborában található, a térdsérülés miatt hiányzó Donny van de Beek pedig még szintén nincs bevethető állapotban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham - Manchester United

Premier League, 33. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!