Garnacho: Sokat dolgoztam ezért

Alejandro Garnacho, a Manchester United játékosa elmondta, milyen büszkeséggel tölti el őt és családját, hogy pénteken aláírta új szerződését a klubbal.


A 18 éves akadémista áttörést jelentő szezont futott Erik ten Hag csapatában, és fejlődését azzal jutalmazták, hogy 2028-ig meghosszabbították a kontraktusát.

 

Miután aláírt, az argentin ifjúsági válogatott játékos csatlakozott a MUTV stábjához, hogy első angolul adott interjújában elmondja, mit érzés most.

 

"Köszönöm, [nagyon büszke vagyok]" - kezdte Garnacho, amikor gratuláltak az új szerződéséhez.

 

"Ez egy nagy nap nekem és a családomnak. És sokat dolgoztam ezért a pillanatért."

 

"Először is szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek, mert ő adott nekem lehetőséget. És természetesen a családomnak, az összes akadémiai edzőnek, és mindenkinek, aki segített nekem."

 

"Az ő támogatásuk nélkül nem lennék itt, és nem írhatnám alá ezt az új szerződést."

 

Garnacho a februári, Southampton elleni döntetlen alkalmával elszenvedett sérülése óta nem lépett pályára, de további pozitív hír, hogy tegnap visszatért a csapat edzéseire.

 

A 49-es számú játékosunk 29 alkalommal lépett pályára Ten Hag csapatában a 2022/23-as idényben, ezeken kilenc gólt szerezve és már alig várja, hogy visszatérhessen a pályára, hogy folytassa a kemény munkát.

 

 

"Ez egy pozitív szezon volt számomra" - tette hozzá.

 

"Megszereztem az első góljaimat, segítettem a csapatot az első trófeám megszerzésében. Különleges év volt, de ez még csak a kezdet. Tovább kell dolgoznunk, van még tennivalónk."

 

Alejandrónak volt egy üzenete a United szurkolói szamár is, amiért támogatták őt, mióta az ifjúsági csapattól felkerült.

 

A tinédzser pontosan 12 hónappal azelőtt debütált, hogy pénteken aláírta új szerződését, és rövid idő alatt máris nagy utat tett meg.

 

"Szeretnék köszönetet mondani a Manchester United szurkolóinak ezért a hihetetlen támogatásért."

 

"Amikor hallom, hogy a nevemet skandálják, az nagyon sokat jelent nekem."

 

"És szeretném elmondani nekik, hogy minden nap 100 százalékot adok bele a csapatért, és azért, hogy a szurkolókat boldoggá tegyem."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!