Shaw: A Bajnokok Ligája indulás a mi kezünkben van

Luke Shaw, a Manchester United védője úgy véli, hogy a Vörös Ördögök célja, a Bajnokok Ligája-kvalifikáció megszerzése a következő szezonra még mindig a saját kezünkben van, azok után, hogy csütörtökön 1-0-ra kikaptunk a Brighton-tól a Premier League-ben.


Erik ten Hag csapata nagyon közel állt ahhoz, hogy kiizzadja az egy pontot az Amex-ben, mielőtt a VAR kiszúrta volna Shaw kezezését az utolsó percekben.

 

Az ellenőrzések befejezése után a játékvezető büntetőt ítélt, a Sirályok világbajnok középpályása, Alexis Mac Allister pedig odaállt és nem hibázott.

 

Shaw a mérkőzés után a MUTV-nek nyilatkozott, és lehangolt volt a késői vereség miatt.

 

Arra a kérdésre azonban, hogy a május 28-án, vasárnap záruló szezonban a Vörös Ördögöknek milyen esélye van a Premier League legjobb négy csapata között maradni, a sokoldalú védő optimista maradt.

 

 

"Persze, hogy jó, hogy ilyen hamar lesz még egy meccs a mostani után" - kezdte. "Megpróbáljuk helyrehozni a dolgokat.

 

"A mi kezünkben van a sorsunk és nyilvánvalóan nincs más választásunk, mint a Bajnokok Ligájába jutni, mert annyira szeretnénk ott játszani. És ennek a klubnak ott is kell lennie."

 

"Természetesen ilyen szemmel is nézzük a mai eredményt. Ha így folytatjuk, akkor komolyan harcolnunk kell érte. De még mindig a mi kezünkben van a sorsunk."

 

"Tudjuk, hogy mit kell tennünk, és már csak néhány meccsünk van hátra, jönnie kell az eredményeknek."

 

A United továbbra is négy ponttal előzi meg a tabellán az ötödik helyen álló Liverpoolt, miután egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint riválisa.

 

Erik ten Hagék május 7-én, vasárnap, a West Ham United ellen játszanak Londonban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!