Ten Hag: Antony szenvedélye az erőssége

Erik ten Hag üzenetet küldött Antony-nak, miután a brazil harciasságáról tett tanúbizonyságot a gyötrelmes, 1-0-s vereséget eredményező Brighton & Hove Albion elleni bajnokin, de átlépett egy határt, amikor a második félidőben sárga lapos figyelmeztetést gyűjtött be.


A robbanékony szélsőnek, aki Ten Hagot követte az Ajaxtól tavaly nyáron az Old Traffordra, meg volt rá a lehetősége, hogy már rögtön a találkozó elején megkezdje a gólgyártást, de egészen közelről a kapu mellé lőtt. Ezt követően is veszélyes tudott lenni és fel-alá száguldozott a jobb szélen, de a 70. percben kihozták a sodrából, amikor egy cselsorozata megállítása után nem ítéltek neki szabadrúgást.

 

Nem sokkal ezt követően szabálytalankodott Alexis Mac Allisterrel, aki a hosszabbítás utolsó pillanatiban a győztes büntetőt értékesítette, majd nekirontott a Sirályok csapatkapitányának, Lewis Dunknak, amelyet követően elkezdtek tusakodni. Fred azonnal odasietett honfitársa eseményektől való eltolására, de Andre Marriner játékvezető Antony és Dunk számára is sárga lapot mutatott fel a látottak okán.

 

Nehéz brazíliai gyermekkora óta az ilyen szenvedély ösztönzi a 23 éves játékost, aki tisztán láthatóan mindig minden tőle telhetőt megtesz és az összes érzelmét kiviszi a pályára.

 

Ez egy olyan tulajdonsága, amelyet Ten Hag is nagyra értékel, azonban a Vörös Ördögök menedzsere szerint a szélsőnek fókuszáltnak kell maradnia ahhoz, hogy folytatni tudja fejlődését, miközben a Premier League világához is aklimatizálódik.

 

 

"Szerintem az ő szenvedélye egy nagy erősség" - kezdte újságírók kérdésére válaszolva a holland szakember a vasárnapi, West Ham elleni idegenbeli bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"De természetesen ebben is van egy bizonyos szint. Kontrollálni kell az érzéseidet. Szükség van a szenvedélyre és a vágyra ahhoz, hogy mérkőzéseket nyerhess és a csatákból sikeresen jöhess ki."

 

"Szerintem ez benne nagyon erősen meg van, nagyon ambíciózus."

 

"De azt kell mondjam, hogy nem szabad egy határon túl menni. A saját játékodra kell koncentrálni és arra, amire a mérkőzésen szükség van. Ha ezt képes lesz megtenni, akkor nagyszerű játékos."

 

 "Szerintem eléggé tisztán látható és egyértelmű, hogy milyen teljesítményre képes és hogy mennyit fejlődött az utóbbi időszakban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham - Manchester United

Premier League, 35. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!