Donny már az edzőpályán Carringtonban

Donny van de Beek rehabilitációja újabb szintet lépett: a Manchester United középpályása a képen látható, amint az edzőkkel együtt dolgozik Carringtonban.


Van de Beek az év elején a teljes szezonra kiesett, miután januárban - következő ellenfelünk, a Bournemouth ellen - térdsérülést szenvedett.

 

34-es számú játékosunk a 3-0-s győzelem során szerencsétlenül ütközött a Cseresznyések védőjével, Marcos Senesivel, és a sérülés miatt műteni is kellett.

 

A sikeres műtétet és a felépülési időszakot követően a 26 éves játékos már az edzőpályán dolgozik a stábbal - ahogyan arról a PLP Productions riportja is beszámolt.

 

 

Végső soron az a cél, hogy Donny olyan helyzetbe kerüljön, hogy a következő szezonban visszatérhessen a csapatba, és a legújabb képek jó jelnek számítanak.

 

"Most minden felfelé ível, sokkal jobban érzem magam, és jó úton haladok" - mondta nemrég a holland válogatott játékos. "Sok fehérjét fogyasztok, hogy regenerálódjak - a térdem miatt is megfelelően kell táplálkoznom.”

 

"A futball az életed nagy részét kiteszi és minden nap élvezed, a csapattársaiddal együtt. De ha ezt ki kell hagynod, akkor is meg kell próbálod pozitívan előre tekinteni. Minden nap egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy újra pályára léphessek és alig várom, hogy visszatérjek.”

 

“Már szinte mindent meg tudok csinálni, jó úton járunk, nincs fájdalmam, ami pozitív."

 

 

Van de Beek 60 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögöknél és két gólt szerzett, mióta 2020. szeptemberében az Ajaxtól a szigetországba szerződött.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!