Hivatalosak a PL 2023/24-es átigazolási időszakai

A Premier League megerősítette, hogy a 2023/24-es szezonban milyen időpontokban fog lezajlani a nyári és a téli átigazolási időszak.


Bár a jelenlegi szezonban még vannak lezáratlan kérdések, a következő idényre vonatkozóan is kezd tisztulni a kép.

 

A United a holnapi, Chelsea elleni utolsó előtti bajnoki mérkőzésen szerzett ponttal biztosíthatja be a legjobb négy közé jutást, mielőtt a Fulham elleni utolsó játéknapi összecsapás következik. A szezon a City elleni, június 3-i FA-kupa-döntős találkozóra zárul.

 

A hangsúly tehát továbbra is az idei szezonon van az Old Traffordon, de miután nemrég bejelentették, hogy a Premier League következő kiírásának játéknapjait június 15-én, csütörtökön teszik közzé, most már az átigazolási időszak időpontjait is tudjuk.

 

A nyári piac hivatalosan a menetrend megjelenése előtti napon, június 14-én, szerdán nyílik meg a klubok számára, majd szeptember 1-jén, pénteken, magyar idő szerint éjfélkor zárul.

 

 

A következő idényben a "téli" átigazolási időszak 2024. január 1. hétfőn nyílik és február 1. csütörtök éjfélkor zárul.

 

A Premier League kifejtette, hogy a két ablak záró időpontját a többi nagy európai ligával folytatott megbeszéléseket követően határozták meg, akik a harmónia biztosítása érdekében szintén követni fogják ezeket a záró időpontokat.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!