Ten Hag: A Premier League tényleg nagyon kemény

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere a Premier League versenyszellemét dicsérte, miközben első szezonja az angol labdarúgásban a végéhez közeledik.


A Vörös Ördögöknek már csak három mérkőzésük van hátra a 2022/23-as idényből, a Frank Lampard vezette Chelsea lesz a következő ellenfél, amely csütörtök este érkezik az Old Traffordra.

 

A Unitednek az utolsó két bajnoki mérkőzésből mindössze egy pontra van szüksége, és egy Kékek elleni döntetlennel az Old Traffordon biztosíthatná be a jövő évi Bajnokok Ligája-kvalifikációt.

 

A mester a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a tegnapi nap folyamán arról elmélkedett, hogy az élvonalban hány csapat nyűgözte le őt ebben a szezonban.

 

"Úgy gondolom, hogy a Premier League-ben sok olyan csapat van, amelyik nagyon erős" - mondta Erik.

 

"Most az Aston Villáról, a Brightonról és a Brentfordról beszélek."

 

"Úgy gondolom, hogy sokkal több csapat van, akik igazán erősek és kemények, ez nem csak az első hat klubról szól."

 

 

Arra a kérdésre, hogy a következő szezonban még nehezebb lesz-e a legjobb négy közé jutás, Erik azt válaszolta:

 

"Lehetséges. De van egy nyár a kettő között, sok minden történhet."

 

"Ebben a pillanatban tudjuk, hogy a bajnokságban egyensúly van, de a nyár folyamán a dolgok változhatnak."

 

A Chelsea jelenleg a 12. helyen áll az Álmok Színházában megrendezésre kerülő összecsapás előtt, és Frank Lampard már a harmadik menedzser, aki ebben a szezonban a Kékeket irányítja.

 

Arra a kérdésre, hogy a Stamford Bridge-n tapasztalható szenvedés nem szolgálnak-e intő példaként, Ten Hag így válaszolt: "Ó, abszolút. Jelenleg a Premier League a jó játékosok és a legjobb menedzserek központja.”

 

"Emellett [ez] a pénzről is szól. Minden megvan itt, az Egyesült Királyságban. Ettől lesz ez egy nagyszerű verseny, de egy kemény verseny is egyben, ahol a helyes dolgokat kell meglépned."

 

"Lehet pénzed, de okosan kell elköltened. Megfelelő stratégiára van szükséged mögötte, mert a pénz önmagában nem működik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!