Ten Hag Antony és Shaw sérüléséről

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elismerte, hogy Antony sérülése a Chelsea ellen 4-1-re megnyert találkozón súlyosnak tűnik.


A Vörös Ördögök biztosították helyüket a következő szezonra a Bajnokok Ligájában és nagy győzelemmel, de sajnos úgy fest, ennek megvan az ára is.

 

Ráadásul nem csak Antony-t kellett idejekorán lecserélni Trevor Chalabah belépőjét követően, hanem Luke Shaw sem jött már ki a második játékrészre, helyette Tyrell Malacia lépet pályára.

 

A brazil támadót Marcus Rashford váltotta, aki megszerezte a találkozón a házigazdák 4. gólját, ami neki pedig a szezonban már a 30. volt. Antony elveszése az idény utolsó Premier League találkozója előtt, melyet a Fulham ellen játszik a csapat, valamint a City elleni FA-kupa fináléra különösen fájó veszteség a csapat és a játékos számára is.

 

A beIN Sports-nak adott interjújában a menedzser azt mondta: "Nehéz még ilyenkor, meccs után bármit is mondani, de sajnos igen, komolynak tűnik. Luke Shaw-val is meg kell néznünk mi történt. Nem hiszem, hogy az ő állapota túl rossz lenne, de várnunk kell egy napot, hogy megkapjuk a diagnózist és akkor többet fogunk tudni.

 

 

Az Old Traffordon tartott sajtótájékoztatón Erik hozzátette: "Nehéz megmondani, várjunk 24 órát, aztán okosabbak leszünk."

 

"Nem tudok mit mondani még Antony-ról. Mindenki látta, hogy le kellett cserélni. Azt hiszem sajnos azt kell mondanom, hogy ez komolyabb, de várnunk kell kicsit és utána minden bizonnyal többet fogunk tudni az állapotáról."

 

A Fulham elleni vasárnapi bajnokin a 3. hely megtartása a célja a Vörös Ördögöknek, a londoniak pedig szeretnének revansot venni az FA-kupa negyeddöntőben elszenvedett vereség miatt.

 

Izgatottan várjuk a fejleményeket Antony és Shaw állapotáról.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!