De Gea: Mindent megteszünk, hogy megnyerjük a kupát

A Manchester United kapusa, David De Gea szerint a csapat "abszolút mindent" meg fog tenni azért, hogy szombaton megnyerje az FA-kupát.


Miután segített a Vörös Ördögöknek, hogy a Fulham elleni 2-1-es győzelemmel - amelyen David 1-0-s hátrányban büntetőt hárított - a szezont csúcsformában zárják, első számú kapusunk már előre tekint a szezon utolsó mérkőzésére, a Wembleyben megrendezésre kerülő első, történelmi manchesteri kupadöntőre.

 

"Holnap regeneráció következik és elkezdünk készülni [a döntőre]" - mondta a MUTV-nek a mérkőzés után.

 

"Tudjuk, hogy ez egy nagy döntő, egy különleges meccs, és egész évben azért küzdöttünk, hogy címvédésre esélyesek legyünk, és abszolút mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük."

 

De Gea azt is kiemelte, hogy mennyit fejlődtünk ebben a szezonban, miután vasárnap átvette a Premier League Aranykesztyű díját.

 

"A fejlődés természetesen megvan, még mindig messze a végcél, de ez hatalmas előrelépés az előző szezonhoz képest" - mondta.

 

"Megnyerni egy kupát, harmadik helyen végezni, soha nem könnyű Bajnokok Ligája-helyeken végezni Angliában, és aztán van még egy döntőnk, egy nagy döntő - azt hiszem, egyelőre ez egy nagyszerű szezon."

 

 

Kapusunk úgy véli, nagyszerű karakterről tettünk tanúbizonyságot, hogy hátrányból felállva legyőztük a “Falusiakat”. Kenny Tete korai fejesgóljára Jadon Sancho és Bruno Fernandes találataival válaszoltunk.

 

"A menedzser azt akarja, hogy minden meccsen koncentráltak legyünk és minden meccset megnyerjünk" - folytatta David.  

 

"Azt kiabálta a meccs előtt, hogy 'gyerünk srácok, erősen kell befejeznünk, győztes mentalitás'."

 

"Ismét megmutattuk 1-0-s hátrányban, lehetőségeket teremtettünk, és kettőnél több gólt is szerezhettünk volna.

 

"De ahogy mondtam, [ez] nagyszerű módja volt annak, hogy győzelemmel fejezzük be a szezont, és örömet szerezzünk a szurkolóknak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!