Rashford felfedi választottjait

Marcus Rashford nyerte a szurkolók és a csapattársai alapján megszavazott Év Játekosa elismerést is a Manchester United éves díjátadó estjén hétfőn.


Ezzel ő lett az első akadémián végzett játékos, aki 1998 óta elnyerte a szurkolók által megszavazott elismerést. Marcus méltóságteljesen vette át a színpadon a két trófeát és kifejezte "hatalmas büszkeségét", hogy a szurkolók és a csapattársai is őt tartották erre méltónak.

 

A kettős díjátadót követően tízes számú játékosunk interjút adott a klubsajtónak, amelyben elárulta, hogy ő melyik Vörös Ördögre szavazott az Év Játékosa választáson.

 

"Azt hiszem, két embert jelöltem - kezdte. "Nem tudom, hogy szabad volt-e ezt tennem [nevet]."

 

"Case [Casemiro] és Bruno [Fernandes] mellett tettem le a voksomat. Úgy érzem, Case elképesztő munkát végzett, mióta megérkezett, és sokkal masszívabbá tett minket. Ő az egyik oka annak, hogy David [De Gea] el tudta nyerni az Aranykesztyűt, és egyszerűen sokkal masszívabbak voltunk a középpályán."

 

"Ez tehermentesítette az olyan embereket, mint Bruno és [Christian] Eriksen, akiknek szerintem szintén óriási szezonjuk volt, mert ezáltal játszhatták a saját futballjukat."

 

 

Rashford lett végül az a játékos, akit a csapattársai a legjobbnak választottak, a díjat pedig Harry Maguire kapitány adta át neki.

 

"Marcusnak nyilvánvalóan kivételes éve volt" - mondta Maguire. "Komoly része az öltözőnek, top játékos, és ebben a szezonban bebizonyította, hogy képes a legmagasabb szinten teljesíteni."

 

"Amikor szükségünk van rá, gólokat lő. Csak kívánom és remélem, hogy szombaton [az FA-kupa döntőjében] ismét betalál."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!